2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 161235 بازدید | 731 پست

چه مامان خوش ذوقی هستی افرین بهت خوش به حال دخترت ما در حد مهمونی سلطنتی هم تزیین کنیم و سلیقه به خرج بدیم نه تعریف میکنه نه ذوق😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصن ابلیمو نزن میسوزونه ماست هم له میکنهاگه خواستی بعد از اینکه کامل کباب شدن اب نارنج بپاش

حتما عزیزم..شات گرفتم درست کنم لطف کردی♥️

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خانما خیلیییییی ذوق مرگ شدم دخترم کدبانوشده افتخارکردم بهش شوهرشم عاشقانه نگاش میکرد کیفم اومد دورد ...

خدا حفظتون کنه واسه همدیگه عزیزم انصافا زحمت کشیده دستش درد نکنه 

اولش زود قضاوت کردم ببخشید ولی واقعا کدبانو هست دخترتون 😍❤️

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

خانما خیلیییییی ذوق مرگ شدم دخترم کدبانوشده افتخارکردم بهش شوهرشم عاشقانه نگاش میکرد کیفم اومد دورد ...

من بیشتر از ذوق تو ذوقم میگیره 

همیشه شادی باشه ایشالا 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

امشب افتخارکردم به دخترم سنگ تموم گذاشت همه چیزم خودش درست کردچیزی ازبیرون نخرید کیکو دسرو....

خدا برات نگهش داره عزیزم خوشبخت باشه😍💙

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم:) 

وای عزیزم چه ذوق قشنگی😍چشام اشکی شد اصا🥹

خوشبخت باشه همیشه و بمونین برای هم❤️