2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 68355 بازدید | 433 پست
ربطی به سرما نداره ما جنوبیم دیوارا این مدلین چون شهرا نزدیک دریاساب دریا هم شوره و شوره تمام دیوارا ...

ماخودمونم اصلیتمون جنوبه یه شهر خشک و گرم و تا ۷۰۰کیلومتریمون دریا نیست ولی بازم خونه هارو این شکلی میسازن 

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خیلی سرد میشه خونه بدرد شهرای مرکز ب بالا نمیخوره

ربطی به سردی نداره نزدیک دریا رطوبت داره

من کرمانشاه هستم خیلیا اینجا اینجوری هستن البته بخاطر تمیزی و قشنگیش 

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم:) 

ربطی به سردی نداره نزدیک دریا رطوبت دارهمن کرمانشاه هستم خیلیا اینجا اینجوری هستن البته بخاطر تمیزی ...

پس ربطی ب دریاهم نداره چون کرمانشام دریا نداره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

دستش درد نکنه واقعا برای یه تازه عروس سخته این همه تدارک دیدن خیلی زحمت کشیده من که خیلی تحسینش میکنم به شما هم تبریک میگم که همچین دسته گلی رو بزرگ کردین😍

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
ماخودمونم اصلیتمون جنوبه یه شهر خشک و گرم و تا ۷۰۰کیلومتریمون دریا نیست ولی بازم خونه هارو این شکلی ...

بازم بخاطر رطوبت و شرجی و حالت جغرافیایی زمین شوره داره عزیزم 

برا همینه این سرامیکا

پس ربطی ب دریاهم نداره چون کرمانشام دریا نداره

خونه داییم با اینکه تازه ساز هم بود کرم میزد تو دیوارها سنگ کردن 

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم:) 

استارتر انشاالله همیشه به دل خوش دور هم جمع باشید

دست دختر گلتون هم درد نکنه

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
بازم بخاطر رطوبت و شرجی و حالت جغرافیایی زمین شوره داره عزیزم برا همینه این سرامیکا

شاید

ولی من تو شمالم ک دریا و شرجیه اصلا این مدلی ندیدم بسازن 

همسرم شمالیه و سالهاس شمال رفت و امد داریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40