2777
2789

مثلا شخصی که ساکن آمریکاست 

بگه که باهاتون ازدواج میکنم بعد میریم آمریکا

همچین چیزی امکان پذیره؟ یا پروسه طولانی و چند ساله‌ست؟

پروسه سه ساله است

تازه اگه اداره مهاجرت ازدواج رو قبول کنه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک میکنم به مقیم بودن و دانشجو و مدل ویزا و ... هم بستگی داره

من از ویزای ازدواج با فرد مقیم خبر دارم

اف ۲ اینا که اقامت دائم نیست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

ببخشید فک کردی طرف اسکه ؟؟؟ چی فرض کردی درباره خودت؟؟ عم بور های امریکایی هزار برابر ما خاورمیانه های دماغ قوز دار پر پشم خوشگلترن 

هم اینکه اونا کار میکنن تو امریکا ی زن اگ بیکار  باشه یا میگن بادره یا مریض همه کار میکنن اکثر زن ها تو ایران بیکارن عقل کمه بیاد ایرانی بگیره؟؟؟

عزیزم ممنون میشم بیشتر توضیح بدی یا اگه ممکنه پیج اینستا یا سایتی رو معرفی کنی برم بخونم ببینم دقیق ...

اداره مهاجرت آمریکا و ویزای ازدواج رو بخون 

ببخشید فک کردی طرف اسکه ؟؟؟ چی فرض کردی درباره خودت؟؟ عم بور های امریکایی هزار برابر ما خاورمیانه ها ...

گفتن کسی که ساکن آمریکاست

نه آمریکایی

که البته اونا هم کم پیش نمیاد با افراد غیر آمریکایی ازدواج کنن

ببخشید فک کردی طرف اسکه ؟؟؟ چی فرض کردی درباره خودت؟؟ عم بور های امریکایی هزار برابر ما خاورمیانه ها ...

چه ربطی داره . اتفاقا یه موجی از ازدواج مهاجرا با دخترای ساکن ایران ایجاد شده 

من سه تا دوستان خودم این مدلی ازدواج کردن

شما هم اگه ممکنه میشه بیشتر توضیح بدین؟ یا پیج ،سایت ،مقاله‌ای معرفی کنید برم بخونم

والا پیج اینا نمیشناسم 

یکی از فامیلامون با یه اقای امریکایی ازدواج کرد و رفت و مقیم اونجا شد 

تو دو ماه همه کاراشونو کردن رفتن ازدواجشونم یهویی بود

حالا چرا انقدر عصبی هستی شما؟ این چه ادبیاتیه که استفاده می‌کنی علیه خودت و آسیایی‌ها ؟

اتفاقا جز زیباترین‌های دنیا هستن زنان شرقی

طرف کسیه که قبلا در ارتباط بودیم 

حالا مجدد برگشته و اینو عنوان کرده 

منم نپریدم تو بغلش که سریع 😑 دارم تحقیق میکنم