2777
2789
عنوان

بچه ها اینا چطوری ازدواج کردن دختره حتی نمبتونه راه بره

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید این حرفو میزنم من در اطرافم دیدم ک مردی زیبا خوش قد و بالا اومد یه خانم فوق العاده سطح پایین ب لحاظ سواد و تحصیلات و... انتخاب کرد فقط و فقط بخاطر ارثیه پدری ک ب دختر میرسید.چطور ب طور طبیعی هزارسال دیگم نمیتونست یه شبه انقدر پولدار بشه.

اتفاقا یک پسری رو میشناسم سالم بود فقط یک پاش یک مقداری کوتاه تر بود که اصلا معلوم نمیشه ۱۰یا ۱۲سال پیش میره برلی حرکت درمانی یک دختره هم میاد اونجا که ابروی عضلانی داشته و روی ویلچر بوده عاشقش شده این پسر این همه سال تلاش کرد پدر و مادرش و راضی کنه با این خانم ازدواج کنه که قبول نکردن چند شب پیش بدون پدر و مادر رفت ازدواج کرد با دختره. واقعا نمیدونه ادم چی بگه؟ بعضی مردها روی دختر سالم که زنشون هست عیب میزارم بعد یک جوان با یک معلول ازدواج میکنه. ولی من یک کم به خانوادش حق میگم خوب اونا هم بزنی پسرشون ارزو دارن 

قبل اینستا ازدواج کردن

اکثرا یه منفعتی براشون داشته یا یه فتیش عجیب غریبی چیزی دارن

وگرنه امکان نداره مرد سالم با خانوم این مدلی که معلولیتش شدیده بینشون رابطه عاطفی شکل بگیره

شاید معلولیت جزئی اوکی باشه،ولی مال این خانوم شدیده

چون مثلا من یه خانومیو میشناسم یه دست نداره،ولی همسرش عادیه.خب مال اون شدید نیس و ظاهر و چهره اش طبیعیه،اما این اینستاییا نه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
۲۶

فکر کردم 16 

17 هستی

یه دوست دوست دیگم که تو یه دانشگاه بودیم اونم همین مشکل رو داشته

رفت فرانسه ادامه تحصیل

اونجا با یه آقا که از مچ دست قطع بود ازدواج کرد

الان 3 تا بچه دارن

و رفتن مقیم انگلیس شدن

چون خانمه دارو مصرف می‌کرد

دولت فرانسه اجازه  بچه دار شدن مجدد بهش نمی‌داد

یه همچین چیزایی