2777
2789
عنوان

خیلی رفتارش بد و زننده شده

182 بازدید | 3 پست

تاپیک قبلم توضیح دادم چی شده

دست روم بلند کرده درصورتی که من بی گناه بودم حالا خودشم طلب کاره 

اصلا اخلاقش اینجوری نبود 

منم بهش گفتم حالا که بهم اعتماد نداری و انقد راحت آزارم میدی پس بیا حلقه ات رو بگیر ببر

نوشت چقد تو پرویی دختر:/

گفتم پرو تویی که راحت حرمت شکنی میکنی گفت نهارتو خوردی بگو بیام دنبالت 

گفتم من باهات نمیام نوشت منتظرم😐

دارم از استرس میمیرم 

اصلا باورم نمیشه این همون آدمیه که انقد دوسم داشت 🥺نمیدونم بش حق بدم یا ازش بترسم

چرا دست بلند کرده؟یه بار اینکارو کرده بازم انجام میده اونم تو دوران دوستی

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این اتفاق برعکس افتاده بود شما چه فکری میکردین و چه واکنشی داشتین؟؟ حالا تا آخر عمر بابت این قضیه دردسر داری. 

وقتی میگیم قبل ازدواج رابطه با نامحرم نداشته باشید یک عده داد و بیداد راه میاندازن که به خودمون مربوطه و گذشته ما به کسی ربطی نداره. 

وعملا میبینید که روابط غلط حتی حرف زدن ساده چطور آینده شما را تحت تاثیر قرار میده. 

به جای لجبازی و طلبکاری به نامزدت بگو بیاد دنبالت. برید یک جای آروم کل حقیقت را بگو. 

اگر اوضاع درست نشد پیشنهاد مشاوره بده. 

خلاصه به این شکل وارد زندگی نشو تا اوضاع بهتر بشه.