2777
2789

بچه ها الان این ۳روزه باهام کم‌حرف میزنه

پریروز ک میگف تا صب خوابم‌نمی‌برد بیدار موندم وقتی بهش زنگ زدم ساعت ۱۰ صب گف خوابم میاد...تا ساعت ۱خوابید..برقامون ک میره آنتن هم‌همزمان میره،تا ساعت ۳ ...بعد ۳ اومد تل گف میخوام‌برم بیرون کار دارم‌...تا  غروب هم بیرون بود شب ۱ساعت اومد بعد گف بریم‌بخابیم دیگه..دیروز هم ک گف دوستام خونمونن میخایم مست کنیم و فلان...دیروزم نبود کلا...امروزم ک گف شب یلداست با خانواده ام‌‌‌...جمع هم ببندی امروز نیم ساعت هم نشد حرف زدنمون..بعد ساعت ۱۱ونیم شب گفتم خوابم میاد من میرم میخوابم...همون لحظه اومد انگار جایه دیگه ای آن بود،بعد گف مهمونی الان تمومشد ...گفتم وقتی من‌پیام دادم تمومشد یهو؟..

بعد گفتم از شنبه منم کار دارم ...۱ماه سرم‌شلوغه،کلا ۱ساعت میتونیم چت کنیم و فلان...بعد لج و لجبازی شد میدونه ک از سیگار کشیدن نفرت دارم...نوشت باشه‌تا صب سیگار میکشم فعلا...بنظرتون چی بگم؟ چی جوابشو بدم؟ اصلا حرکتی بزنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.