2777
2789
کاربری ش چرا معلق شده ؟

گزارش خورده یا ه.ک شده

۱۴۰۲/۹/۲۸ کاربریم برگشت مرسییی بالاخره😂🥲               متاهل💍                                                                           میشه برای نیتم یه صلوات مهمونم کنید🥺💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ هک ام میشه روبیکا

به سادگی اب خوردن😐😂

۱۴۰۲/۹/۲۸ کاربریم برگشت مرسییی بالاخره😂🥲               متاهل💍                                                                           میشه برای نیتم یه صلوات مهمونم کنید🥺💙

کاربری ش چرا معلق شده ؟

شک ندادم عکس مثبت ۱۸ گذاشته که تعلیق شده هیچ دلیل دیگه ای نداره ازش فاصله بگیر 

خاستی برات مثال میزنم که چرا تعلیق شدن 

تو رو خدا برا تاپیک لباسشویی گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونم

حقیقتو گفته

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

دوستم بچه اش رو از شیر گرفته بود سینه رو چسب زده بود بچه اش بترسه

تا برا ما فرستاد یهوی تعلیق شد 

تو رو خدا برا تاپیک لباسشویی گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونم