2777
2789

بعد من رفتم از مامانم لواشک بگیرم یدفعه برگشت زن داییم گفت عین اینا نیست رو هوا باشه منظورش من یودم با دختر داییم که تو مهمونی بود بعد من دیر متوجه 

حرفش شدم گفتم با منی بعد چیزی نگفت منم نتونسم چیزی بگم ینی آنقدر بدم اومد چیزی به ذهنم نرسید حتی مامانم تایید کرد با هیچی نگفتنش بدتر زایع شدم به اون یکی زن داییم گفتم که منظورش دختر اونم بود اونم گفت چرا زبون نداشتی جوابشو میدادی

ما تو جمع با دختر داییم میخندیم بعد اینستا منو فالو داره رلم اینا فهمیده ولی یبار پیام داده بود من پایم فلان

منم دیگه برش نداشتم فالورام

چیکار کنم بنظرتون

خیلی بهم برخورده دوست دارم جوابشو بدم ولی دیر شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رلت پیام داده به دختر داییت اونم گفته پایست؟

نه گفتم فالوگ داره زن داییم 

میدونه رلمو یبار استوری راجب رلم گزاشتم پیام داد من پایم فلان بعد دیگه من از فالو ورام برش نداشتم

نه گفتم فالوگ داره زن داییم میدونه رلمو یبار استوری راجب رلم گزاشتم پیام داد من پایم فلان بعد دیگه م ...

برمیداشتی بهتر فامیلا کلا کرم دارن یخورده شایدبنده خدا اینجوری نباشه اما جنبه ندارن حرف در میارن