2777
2789

مشکلی که دارم اینه پدرم خیییلی ساله فوت شده مادرم با تمام خانواده خودش قطع رابطس بچه هم فقط منو خواهرمو داره من خودم ازدواج کردم دوتا دختر کوچیک دارم مادرم از لحاظ روحی احتیاج داره هرروز برم پیشش شوهرمم مشکلی نداره ولی این وسط یسری مشکلات هست که امونمو بریده

مادرم مشکل اعصاب داره و به هیچ وجهم دکتر نمیره وقتی پیششی مداااام ثانیه به ثانیه یا داره بهم گیر میده یا توهین میکنه یا کارایی که دوست ندارم ازم میخواد یا دخالت میکنه همش داره چیزای اعصاب خورد کن از گذشته یاداوری میکنه شوهرم که بیاد به اونم گیر میده کجا بودی. باکی بودی و....

برا بچه هامم خیلی تو تربیتشون دخالت میکنه بخدا قسم بچه هام خونه خودم یا خونه مادر شوهرم دوتا بچه نرمالن میرسن خونه مادرم از بس انرژی منفی میده میشن دوتا وحشی افسار گسیخته 

از طرفی داره رو تزربیت بچه هام اثر میذاره از طرفیم دلم نمیاد به هیچ وجه تنها باشه اون خواهرمم کم میره میاد با فامیلا خودشم اشتی نمیکنه شما جای من بودید چه میکردید

سعی کن یه مدت تنها برو بچهارو بذار خونه مادر شوهر یا شوهرت یا حتی خاهرت

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باشم آرامش و سلامت روان خودم و بچه هامو ترجیح میدم 

کلا نمیرم و بیام

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نمیاد به هیچ وجه

یه جوری ببرش دکتر یا به دکترعلاعم بیماری مامانتون رو بگین ک بهشون بگین خودشون دکتر نمیان شاید یه جوری نسخه نوشت بعد نسخشو تو غذا ها با شربتی چیزی بدبن

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم