2777
2789
عنوان

تا یلدای سالِ آینده 💫🍉☃️

149 بازدید | 22 پست

انشالله تا شب یلدای سال بعد، زندگی مشترکمون رنگ آرامش و شادی بگیره...

مستقل شیم ، از ساختمون مشترک و زندگی کنار خانواده همسر راحت شیم ،

خونه خودمون رو داشته باشیم 🤍🦋

بعدشم یه نی نی خوشگل و ناز و گوگولی وارد زندگیمون شه 🐣

بگید آمین🥺🌱

شماهم هر آرزویی داشتید بنویسید ... 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله عزیزم 

انشاالله تا سال دیگ همه مشکلاتمون حل سه صاحب خونه بشیم خدا بهمون یه بچه صحیح سالم بده الهی امین🤱🏻❤️

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻خدا جونم خودت دامن منو سبزکن بهم بچه صحیح سالم بده❤️🥰                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

امین منم دوست دارم بابام آزمایشش مشکلی نداشته باشه خوب بشهخودم باکسی ک دوس دارم ازدواج کنمخونوادم هم ...

آمین شود هرآنچه میپنداری 😍🌱

آمین

سرکار مد نظرم باشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
انشاالله عزیزم انشاالله تا سال دیگ همه مشکلاتمون حل سه صاحب خونه بشیم خدا بهمون یه بچه صحیح سالم بده ...

ممنونم گلم 

انشالله به خواسته های قشنگت برسی🤍🦋😘

آمین الهی سال دیگه به پله های موفقیت رسیده باشم با لبخند

حتما همینطور خواهد بود🤩 انشالله 🌱