2777
2789
اگه بهت پیشنهاد بدم جوابت چیه؟

مرتیکههه مردی؟؟؟؟ یعنی شانس اوردی لحظه ای که میخواستم جوابتو بدم سایت قطع شد وگرنه میدونستن چکارت کنم مریضه روانی میای به ده نفر میگی یکیشون قبول کنه. همرو مثل خودت هرزه میبینی

عوضی جرعت داری یبار دیگه ریکوئست بده ببین چکارمیکنم فقط جرعت داری انجام بده اونوقت منم جرعت دارم کاریو انجام بدم که تعلیق شم

روانی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حداقل دو دو تا چار تا کن شاید کیس بدی نباشم

اخه میدونم گوهی بیش نیستی

ریپ نزن جواب نمیدم

زندگی اگر زیبا میبود :) با گریه آغاز نمیشد...!                          غم ما داستان روزگار بود،ن پسر مردم...

اخه میدونم گوهی بیش نیستیریپ نزن جواب نمیدم

شایدم من کنسلت کنم . جوگیر نشو بازی بود . کلا با این تاپیکایی ک میبینم و شناختی ک دارم  اینجا من غلط بکنم اینجا اشنا شم .

مرتیکههه مردی؟؟؟؟ یعنی شانس اوردی لحظه ای که میخواستم جوابتو بدم سایت قطع شد وگرنه میدونستن چکارت کن ...

هول نشو . خاله . بازی حقیقت بود . حالا از کحا معلوم من کنسلت نکنم . اینجا ک همه جور ادم هست . 😁