2777
2789
خداروشکر اره منم تازه کارم تمومشد ولی خداروشکر خوب بودخوش گذشت همین مهمه

ولی خدایی خیلی گرونیه من دستم تو قیمت نیست ولی میدونم آجیل و میوه امسال خیلی گرون شده واقعا وضع خرابیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب بود به غیر آخرش که دوماد یکی از اقوام وقتی داشتند ف ال می‌گرفتند به همسرم‌گفت نیت کن یه زن دیگه ...

فکر کنم حافظ امشب حالش خوب نبوده 

اخه منم واسه پسرم گرفتم نوشته بود یارت ازت ناراحته ازش دوری😂😂

حالا بچه من بیست سالشه تازه یار کجا بود؟!🤣🤣

اووووف امان از این ادمای خاله زنک😐ولی خداوکیلی چه فالی براش دراومد اسی😂😂مواظب باش شیش دنگ حواست ب ...

میدونم گلم...نه منم گفتم بره تازه بچه اش م‌میدم بهشون درد زاییدن نکشه.کور شه برینه بچه ام اون عوض کن

ولی خدایی خیلی گرونیه من دستم تو قیمت نیست ولی میدونم آجیل و میوه امسال خیلی گرون شده واقعا وضع خراب ...

من امسال اجیل چهار مغزقیمت گرفتم ۱۲۰۰🙄

مافقط نیم کیلو گرفتیم چون بادوم زمینی و باسلوق . و تحمه کدو باکیفیت و افتابگردن و مویز قبلا گرفته بودم ولی همینا خیلی شد 

ما یه سر رفتیم خونه پدرشوهرم که فوق العاده بد گذشت دلم گرفت کاش بابا مامان خودم زنده بودن یا پدر شوه ...

اشکال نداره اوقات خودتو بیخود تلخ نکن.

بهترین کار بی محلیه.بعضی چیزا اصلا ارزش حرص خوردن نداره باور کن

خداپدرو مادرتونو هم بیامرزه عزیزم💔🌹

من امسال اجیل چهار مغزقیمت گرفتم ۱۲۰۰🙄مافقط نیم کیلو گرفتیم چون بادوم زمینی و باسلوق . و تحمه کدو ب ...

ما مهمون بودیم ولی من از صبح اومدم کمک میزبان بنده خدا به اندازه ۲۰ نفر آجیل و لبو و کدوم و ۷ نوع میوه و سینی مزه و ۴ مدل غذا پخت من ک زیاد کمک نکردم الان واقعا حس میکنم جون از تنم رفته

ما مهمون بودیم ولی من از صبح اومدم کمک میزبان بنده خدا به اندازه ۲۰ نفر آجیل و لبو و کدوم و ۷ نوع می ...

خسته نباشی🌹

اره دیگه خیلی گرونیه ولی بازم خداکنه سلامتی باشه اشکال نداره

همه خونه پدرشوهرم بودیم آخرشم تبدیل به مسافرت شد😁

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من اولین یلدام بود با شوهرم خیلی خوش گذشت مهمون هم داشتیم برادر شوهرم و جاریم فامیلای شوهرم بودن 

کلی رقصیدیم 😂 اونام کوردی رقصیدن که من بلد نبودم خودمو زدم کنار 😂

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A