2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منو همسرم امشب خونه بودیم برنامه خاصیم نداشتیم 🥰😅فقط من فقط فکرم این بود خدا انشاالله تا سال دیگ ب ...

منم تمام شب فکرم همین بود🥺

البته من تنها بودم همسرم‌ سرکار بود

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

🥺❤️

عزیزممم بیا بغلمم🫂🫂💕

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بیشتر ببینید
خب به سلامتی😍 نه دیگه من کادو ندادمفقط پسرم کادوی روز مادرو جلو جلو داد چون میره همسرمم قبلا گرفته ...

اخی کادوچی گرفتی حالا😍😂

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
چرا؟؟ خدانکنه

یکی از فامیل هایی که باهاش قطع ارتباط بودیم پاشد اومد و تا آخر شب هم نشست همه انگار از دماغ فیل افتاده بودن اعصاب نمونده برام سردرد شدم

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H