2777
2789
عزیزم می تونی با حنای بی رنگ به مدت سه دقیقه به کف پا برای دفع سموم بزنی عالیه هم به واژن برای عفونت

مرسی عزیزم .بعد باهمون حنای بیرنگم واسه واژن استفاده کنم؟ چند دقیقه بمونه؟ 

آخه میدونی چیه من اصلا نمیتونم پودر موبر خالااز هر نوعی استفاده کنم تعجب میکنم بعضیا چطور میتونن.موبر زرنیخ دار اصل گرفتم

اینقدرم از خواصش میگن که یامثلا توروایات داریم ولی من میرنم حتی شما بگو دودقیقه فقط بمونه  بعدش اذیت میکنه به حدی پوستم خشک میشه. و اون ناحیه میسوزه  که نگوو🤦

به خاطر همین رفتم. لیزر کردم. ولی خب میگن برای پیشگیری از عفونت عالیه نمیدونم والا.

حالا اینبارباحنای بیرنگ بزنم ببینم چی میشه.ممنونم دوست عزیز🌹

الهی چه کارخوبی کردین .ان شالله هرچه زودتر سلامتیتونو بدست بیارین🌹🌹توت فرنگی جان ی سوال دارم ازتون ...

نوره طبیعی از عطاری بخرید حتما برای استفاده بدنتون خشک باشه .مواد رو به اندازه ای که لازم دارید بریزید توی کاسه و آب داغ شیر آب رو بریزید تا حالت خمیر شل مانند بشه و بمالید به بدنتون.من یه مدت خیلی درگیر قارچ‌میشدم و بعد درمان دوباره بر میگشت خودم و همسرم در کنار درمان پزشکی از نوره هم استفاده کردیم به خاطر خاصیتش و بعد از اون خدارو شکر دیگه عفونت و قارچ بر نگشت. بزارید چند دقیقه بمونه اگر برای رفع موی زائد هم میخواهید تا وقتی بزارید بمونه که مو رو وقتی میکشید با دست راحت کنده میشه.بعدش با آب ولرم بشورید. من خودم زمانی که عفونت داشتم تا میزاشتم بدنم سوزش پیدا میکرد و بعد چند دقیقه سوزش می‌افتاد.عفونت نداشته باشی سوزش اولیه رو نداره.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عریزم ببخشید شما قرار بود پریل استفاده کنی واسه ظرفشویی استفاده کردی؟ خوب بود؟

سلام عزیز.یادم نمیاد کدوم تاپیک بوده ببخشید🤦

لابد خیلی وقت پیشه ولی آره عزیزم استفاده کردم ژلش عالیه و میتونم به جرات بگم تقریبا برابری میکنه باقرص فینیش .یعنی اگه فینیش صده این نوده ژل هوم پلاسم خیلی خوبه اما من اخساس میکنم یخورده کفش زیادتر از پریله.

اللبته هنوزم فینیش استفاده میکنما ولی خب اون نوعی که من میخوام سخت پیدا میشه بااینکه همسرم میره از بازار میگیره ولی خب باید کلی بگرده حالا ذیگه بیشتر ژل پریل و جدیدا هوم پلاس استفاده میگنم گهگاه لابلاش قرص.و راضیم خداروشکر

سلام عزیز.یادم نمیاد کدوم تاپیک بوده ببخشید🤦لابد خیلی وقت پیشه ولی آره عزیزم استفاده کردم ژلش عالیه ...

والا دوست من گفت برند ایرانی استفاده کرده ماشین اش خراب شده 

اگه ژل پریل بگیرم جلا دهنده و نمک بازم میخاد؟ 

عزیزم 🥰🥰زنده باشن ان شالاببخشیداهمینجوری برام سوال شد پرسیدم قصد فضولی نداشتم 😅

نه عزیزراحت باش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید