2777
2789
عنوان

عکس یلدایی منو دوقلوهام😍

| مشاهده متن کامل بحث + 14719 بازدید | 198 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا مشخصه شعور و آداب اجتماعی نداری....من یک صحبتی با استارتر کردم چون میدونم بعضیا خیلی دلشون میخ ...

دنبال دعوایی؟

اینجام سایت تبادل نظره. شما توی پستت نوشته بودی، مردم میبینن وحسرت میکشن. منم راجع به مردمی که میگی حرفمو زدم و گفتم همه حسرت وعقده ندارن.

اگه شما بخودت گرفتی، تقصیر من نیست.

رفتم یه سر به تاپیکات زدم دیدم واسه امشب چیزی نذاشتی مطمئنم جشن داشتین میشه عکس بذاری

جشن خاصی نبود دیشب خونه پدرشوهرم بودیم امشب هم شام رفتیم بیرون فردا هم خونه مامانم هستیم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خداحفظشون کنه براتون زیرسایه ی پدرومادر بزرگ شن....واقعا خیلی قشنگه دوقلو اما زحمتش خیلی خیلی سخته خدا کمکت باشه واقعا ....💖 پسرت شبیه خودت نیس حتما شبیه باباشه ....دخترت شبیه خودته انگار ...بچه هات همسان نیستن ...

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
میشه عزیزمبخدا من دلسوزانه بهش گفتممن خودم سه ساله تو حسرتم برای بچه دومانقدر همین امروز گریه کردممی ...

بجه که داری دیگه چرا تو حسرتی ....

ای جانمدوتا دوتا هستن؟؟؟؟؟ خیلی جالب بود برامچحوری میشه

اره عزیزم دوتا پسر نزديك١٣ دوتا دختر۵ساله 

ژنتیکی بود عزیزم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

حالا بگین هندونتون خوب دراومد...مال ما هم قرمز بود وهم شیرین برای دومین بار تو زندگی ۶سالمون اینحوری دراومده