2777
2789
چه درمانی بهت داد ؟ کامل خوب شدی ؟

همون توصیه ای که شما کردی بهم دکترمم بهم گفت

گفت مصرف کافئین رو خیلییی محدود کن ، چندتا قرص آرامبخش و اینام داد

آره شکر خدا تا زمانی که اضطراب نداشته باشم خوبم 

God؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون توصیه ای که شما کردی بهم دکترمم بهم گفتگفت مصرف کافئین رو خیلییی محدود کن ، چندتا قرص آرامبخش و ...

اخه یه مورد کپی خودت دارم بعد کلی مکافات فهمیدیم بخاطر مصرف زیاد قهوه استرسی میشه و فشارخونی شد اون

لایک نکنید .توروخدا 
خب کمک کن مشکل زیاد دارم هرمشکلی بگی دارم کمک کن کم اوردم توزندگیم

خب تا نگی مشکلت چیه چطوری کمک کنیم؟وحی نمیشه ک بهمون

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
اخه یه مورد کپی خودت دارم بعد کلی مکافات فهمیدیم بخاطر مصرف زیاد قهوه استرسی میشه و فشارخونی شد اون

منم سابقه اضطراب و اینارو داشتم

همین اعتیادم به قهوه کار دستم داد 

فعلا که کامل گذاشتم کنار 

God؛

شماکه خودتم مشکل داری

نه پس فکر کردی خودت مشکل داری تو دنیا؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
مثلا یکیش خونه بی برکت و سنگین

برای سنگینی سوره ی بقره تند خوانیشو دانلود کنید هر روز صداشو تو خونه پخش کنید 

اگه میتونید بخونید که عالیه 

بعد هر نماز چند صفحشو بخونید تا تموم شه 

معجزست

برای سنگینی سوره ی بقره تند خوانیشو دانلود کنید هر روز صداشو تو خونه پخش کنید اگه میتونید بخونید که ...

خسته نباشی یکسال تمام این کاررو کردیم

لایک نکنید .توروخدا