2777
2789

میشه یکم از زیبایی ها و خوبیای دانشگاه فرهنگیان بگین؟

ترازتون چند بود؟

وقتی فهمیدین قبول شدین چه حسی داشتین؟

من عاشق فرهنگیانم با تمام وجودم

اونم ابتدایی...

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشجوی آموزش ابتدایی ام ،سوالت بستگی ب خود شخص و علاقش داره نمیشه گفت برای همه یک‌چیزع

خوشبحالتون🙂

سال اول قبول شدی؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

سال دیگه تگ ام کن میام میگم 🫠😭

منم امسال میخام کنکور فرهنگیان بدم

ان شالله هردومون قبول شیم🥺

واژه خوشبحالتون‌قشنگ نیست چون ادم برای موقعیتی که الان داخلش هست کلی تلاش کرده،بله

ترازت چند بود؟

واژه خوشبحالتون‌قشنگ نیست چون ادم برای موقعیتی که الان داخلش هست کلی تلاش کرده،بله

حقوق دانشجو معلم خوابگاه سال اول چنده عزیزم؟

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.