2777
2789
عنوان

امشب بدترین شب من بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 49 پست
علی الحساب بنظرم ی صدقه بدید

قرارم بدم با اولین حقوقم .نذر کرده بودم 

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیماری برای همه پیش میاد دیگههفته دیگه این موقع جوش‌هات هم رفته انشالله

❤️

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 
اینجوری نگوایشالا ک خیلی زود بهتر میشید و میگذره این روزاممن یک ماهه درگیر سونو و توده پستانم هستمهر ...

سخته بخدا 😔

سرکه انگور طبیعی به پنبه آغشته کن و روی آبله ها دونه دونه بزن اینطوری سرعت خشک میشن و بیشتر پخش نمیشن و دیگه نمیخاره 

هربار دیدی میخاره پنبه سرکه ای بزن 

عالیه برای بچه هام عالی جواب داده و چون نخاروندن جاشون هم روی دوستشون نمونده ولی اگر بارونی جاش موندگارت میشه بخصوص روی صورت خیلی بد میشه 

من از داروی دکتر اصلا استفاده نکردم فقط همین سرکه انگور طبیعی 

از عطاری میتونی بگیری

می تونی یه عکس از دستت بدی ؟ رو دستت هم دونه زده

رو دستم شدید نیست ولی اگه میخوای تشخیص بدی آبله است یا نه نگاه کن آبکیه داخلش یا نه

شاید چشم خوردین. صدقه بدین. خدا سلامتی بده ان شالله

سلام رفیق قدیمی . ممنون حتما

رو دستم شدید نیست ولی اگه میخوای تشخیص بدی آبله است یا نه نگاه کن آبکیه داخلش یا نه

تشخیص که نمی تونم بدم فقط می خواستم ببینم چه شکلی هست

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
نه این دنیا همون جهنمه شاید بعضیا لول پایین تر کمتر زجر میکشن

نه دیگ جهنم تاوان یه کار اشتباهه مگه ما چیکار کردیم قبلش خب

من میگم اگه دنیا که پر لذته اینه وای به حال جهنم

چقدر سخت  میگیری حالا یه ابمرغون ساده هست میدونی دو روز دیگه نه سه روز دیگه خوب میشی خواهر شوهر من چی فکز میکزد سنگ صفرا داره خوب میشه هر روز فکر میکرد دو روز دیکه عمل میشع خوب میشه ولی نمی دونست قرار نیست هیچ وقت خوب بشه🖤🖤🖤بنده ناشکر نباش

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

اصلا نخارون مخصوصا صورتت رو... جاش میمونه. 

اگه خیلی اذیت بودی دوش بگیر بدون اینکه جایی رو فشار بدی. روی دونه ها پمادی که دکتر داده بزن. من بچه بودم گرفتم ولی تو بزرگی میگن زوناست و خیلی دردناکه. 

برای ابله مرغون عنبرنسارا از داروخونه لگیر و دود کن تو دستشویی دود کن ک بوش تو خونه نپیچه و تا میتون ...

مراقب خودت باش ..خونه بوی پهن گرفته اتفاقا دوبار دود کردم عنبر نسا😅🙄

چقدر سخت میگیری حالا یه ابمرغون ساده هست میدونی دو روز دیگه نه سه روز دیگه خوب میشی خواهر شوهر من چ ...

یهنی فوت کرد ؟؟؟؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
برو دکتر یه دارویی برات بنویسه ماسک هم بزن

هیچ دارویی اثر ندارد لامصب بدچیزیه‌تو بزرگسالی بگیری 

منم معلمم از بچه ها گرفتم