2777
2789
عنوان

امشب بدترین شب من بود😔

503 بازدید | 49 پست

فکر میکردم این هفته عالیه .

اولین حقوقم رو گرفتم ، شوهرم بخاطر یه قضیه قرار بود شام مهمونمون کنه ، دوجا دعوت بودیم یکی دیشب یکی امشب و قرار بود برم خرید و کلی حال کنم.😔

ولی به نظرتون چی شد ؟

با شوهرم دوتا مریض افتادیم تو خونه 

من آبله مرغان وحشناک گرفتم حتی یه جای خالی رو صورتم نیست😔سه روزه همراهش ویروس جدید رو گرفتم 

شب نمیتونم بخوابم چون خارش امونم رو بریده

شوهرم معده درد شدید گرفته بود حتی نفس نمی‌توانست بکشه از درد 

یکم اون بهتر شد یهو دندونش شروع شد تیر کشیدن 

خلاصه خدا میخواست بگه همیشه بعد هر خوشی ، ناخوشی و بعد ناخوشی ها خوشیه

امیدوارم زودتر خوب بشم حالم از قیافم بهم میخوره😓اگه راهکار هم دارید برا خوب شدنم بگید دونه ها خیلی زیادن

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 
من فهمیدم جهنم همینجاست

من میگم اگه دنیا که پر لذته اینه وای به حال جهنم

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوری نگو

ایشالا ک خیلی زود بهتر میشید و میگذره این روزام

من یک ماهه درگیر سونو و توده پستانم هستم

هر روز و شبم پر از ترس و نگرانیه

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

شاید چشم خوردین. صدقه بدین. خدا سلامتی بده ان شالله

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

من میگم اگه دنیا که پر لذته اینه وای به حال جهنم

نه این دنیا همون جهنمه شاید بعضیا لول پایین تر کمتر زجر میکشن

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

برای ابله مرغون عنبرنسارا از داروخونه لگیر و دود کن تو دستشویی دود کن ک بوش تو خونه نپیچه 

و تا میتونی لیموشیرین و لیموترش بخور

و قرص جوشان ویتامین سی هم خیلی خوبه بدنت رو قوی میکنه 

منم باردارم امشب سرماخوردم تازه ابریزش گرفتم ☹️

میگذره عزیزم

نمیدونی چه وضعیم.

وقتی یه پشه نیش میزنند چقد رو مخه؟من انگار هزار تا جای پشه داره میخاره تو بدنم و میسوزه ،😩😭