2777
2789
عنوان

دخترای سن بالا چرا ازدواج نکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 42 پست
چندی مگه

35

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودم که نهولی چندتا بنده خدا اینطوری یکیشون بخاطر خانوادش واقعا خواستگار نداشت پدرش آدم درستی نبود ب ...

وای چه بد اینقدر حساس 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
هنوزکلی وقت داری

نه دیگه دیر شده 

والا من یبار گفتم تاسن ازدواج هستین و خواستگار دارین ازدواج کنین میخواستن قورتم بدن خواهر جان🤭

اینقدر دختر سن بالا و مجرد توفامیل و اطرافم هست همه تحصیلات عالی بعضا خونه ماشین ولی چه فایده.

الان که میخوان ازدواج کنن کسی نمیاد یامناسب نیست طرف بچه داره یا طلاق گرفته نمیشه اعتماد کرد یا پیرمرده 

از اونا که خوشم می اومد جلو نیومدن . از ۳۴به بعد دیگه اصلا به فکر ازدواج نیستم و هیچ شوق و میلی هم ندارم و کششی هم البته دیگه ندارم همه شدن برادر ، راستی تو دوسال اخیر نزدیک ده تا خواستگار جدی و خوب داشتم که رد کردم ای کاش این خواستگارا تو همون ۳۰ تا ۳۳ می اومدن 

بچه ها من نمیخوام ازدواج کنم ولی مامانم ب ی پسری ک ازم کوچکتره هعی داماد داماد میگه آبروی منو داره ...

برعکس مامان من به جایی که منو ببره نشون بده میگه تو نیا 

از اونا که خوشم می اومد جلو نیومدن . از ۳۴به بعد دیگه اصلا به فکر ازدواج نیستم و هیچ شوق و میلی هم ن ...

من خیییییییلی دوست دارم ازدواج کنم 😣

والا من یبار گفتم تاسن ازدواج هستین و خواستگار دارین ازدواج کنین میخواستن قورتم بدن خواهر جان🤭 اینق ...

آره وقتی سن میره بالا همچین خاستگار ایی پیدا میشن متاسفانه 

نوه خاله پدرم هدنرسه ۴۵ سالشه خونه ماشین بعد ی خواستگار دکتر براش اومده طرف ۶۵ سالشه🙄

اینم قبول نکرد .

دوستم ۴۲ سالشه سوپر وایز ه ماشین داره خوشگلم هست ولی مجرده بابرادرو زنب ادرش زندگی میکنه.

دختر دایی همسرم ۴۰ سالشه فوق لیسانس مونده.

دوتا از دوستای داداشم دندونپزشک هردو ۵۰,۶۰ سالشونه مجردن