2777
2789
عنوان

خواستگارم یهو گفت دو تا زن داشتنم چیز خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 73 پست
وا این چ حرفی بود زدی ؟ اینکه تو خواستگاری همچسن حرفی بزنه وای بحال ۱۰ سال دیگ

تو خواستگاری نزده ک

تو اشنایی قبل از ازدواجیم الان

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرف منو بیخیالبحث اینه اون چطور انقد راحت با خنده حرف میزنه از زن دوم میگهحالا مثلا من نگم صیغه کن ا ...

حرف اونم الا خوب نبوده 

ولی بعضی مردا فکر میکنن شوخی زن دوم گرفتن بکنن خیلی بانمکن حالا میخوام ببینن طرف چی میگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
حرف منو بیخیالبحث اینه اون چطور انقد راحت با خنده حرف میزنه از زن دوم میگهحالا مثلا من نگم صیغه کن ا ...

میدونم منم گفتم حالمو بهم میزنن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

حرف خودتم خوب نبوده کار یاد اینجور آدم ها میدین

واقعا فک میکنین تاحالا لفظ صیغه ب گوشش نخورده؟

میشه از سرزنش من دست بردارین الان؟

من واسه ی چیز دیگ تاپیک زدم

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
تو موقعیتش نبودم

باشی هم جالب نیست اینجور حرفی 

شوخی های بهترم هست 

این حرف رکیک و زشته هرچند از نظر مرد شوخی باشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

واقعا فک میکنین تاحالا لفظ صیغه ب گوشش نخورده؟میشه از سرزنش من دست بردارین الان؟من واسه ی چیز دیگ تا ...

اع مگه نمیدونی اصلا اطلاع نداش صیغه وجود داره تو یادش دادی🤣🤣خانومای اینجا کلا ی لول دیگه ان

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

واقعا فک میکنین تاحالا لفظ صیغه ب گوشش نخورده؟میشه از سرزنش من دست بردارین الان؟من واسه ی چیز دیگ تا ...

اعذاب نداری عا

خوب حرفش بد بوده 

یا به شوخی گفته یا واقعا شخصیتش داغونه 

الان بگیم برو بهم بزن ؟

توباید سعی کنی بشناسیش ما که نزدیکش نیستیم

ببینی شخصیتش ناجوره یا خواسته فقط شوخی کنه ری اکشن ببینه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم