جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آسی برنجت رو حتما با نون بخور روش هم کره بریز کنارش خرما باشه سرسفرهت
وَمَکَرواوَمَکَرَاللَّهُوَاللَّهُخَیرُالماکِرینَ. (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چارهجویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 با افتخار اهلسنتم❤️✨
وَمَکَرواوَمَکَرَاللَّهُوَاللَّهُخَیرُالماکِرینَ. (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چارهجویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 با افتخار اهلسنتم❤️✨
منم دارم از داروخونه گرفتم ولی خب اونقدی تاثیر ندارع مگر طرف مدام استفاده کنه و تغذیه عالی .شما باها ...
من ۲ ماه استفاده کردم، ۸ کیلو چاق شدم، بعد از اون دیگه نخواستم چاقتر بشم و ادامه ندادم.
غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالتآوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)