2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه ی پاره استخون با ی روکش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3075 بازدید | 149 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پودر ماش فیت پروتیینی هست باعث میشه غذا های که میخوری جذب بشه و درجا وارد روده نشه منو که به 60 رسونده

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
از کجا باید تهیه کنم عزیزم چجوری استفاده کنم

من از باسلام خریدم

طریقه مصرفش رو بسته اش نوشته

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

من ۷۰ کیلوام همیشه دعامیکنم کاش ۴۰ کیلو بودم عاشق سینه های صاف و رون های لاغر و شکم تختم واقعا بنظرم ...

رون لاغر و شکم صاف خوبه اما سینه صافم ک جالب نیس

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
خب چرا زن تپل نگرفته

چون مردا پررو شدن فقط میخان زنشونو بکوبونن 

حالا انگار خودشون چین 

سمندونااااا

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم