2777
2789
عنوان

دوست پسر سابقم تهدیدم می‌کنه ک ب نامزدم همه چیو میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره پسره چجور ادمی باشه 

یسریارو میشه با تهدید به شکایت ترسوند 

بعضیارو هم اگه تهدید به شکایت کنی بدتر لج میکنن و احتمال اینکه عکسو به جز نامزدت واسه بقیه همه بفرستن بالا میره 

شما بگو پسره چه شخصیتی داره تا ما راه حل بدیم 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
خب نامزدش می‌فهمه و تا بخواد مراحل قانونی رو طی کنه پسره کار خودشو می‌کنه

اگه به پلیس بگه کسی نفهمه علنی نمیکنن

ضمنا اگه بگه عجله ای هست احتمالا زود انجام میدن

کاری براشون پداره فقط احضارش میکنن دو تا چک بخوره زبونش بند میاد

چ میدونم مریضه پسره خودش بهم زده بود بعد چند وقت برگشت و دوستم نخواستش دیگه الان حرصش میگیره ک این ن ...

بنظرم بشینه قشنگ صحبت کنه خرش کنه پاک کنه عکسارو . این اتفاق واسه یکی از همکلاسیای منم افتاد البته بدترش ببخشید ویدیو ساک زدنشو فرستاد واسه نامزدش

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

اون هیچ غلطی نمی کنه فقط یه تهدیده اگه پیامک تهدیدی داره بره شکایت کنه ابلاغیه که بره براش قشنگ خودشو خراب می کنه پسره اگه پیامک نداره ازش می تونه یه کاری کنه توپیامک تهدید کنه برای من دوس پسر نبود چون گروه خونیم به دوستی نمی خوره خواستگار بود رد کرده بودم تهدید به آبروریزی می کرد برآب کاری که نکرده بودم منم رفتم ازش شکایت کردم قشنگ خرابکاری کرد توشلوارش به گوه خوردن افتاد

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

میگم کبخواد شکایت کنه اول اینکه نامزدش می‌فهمه دوم اینکه تا بخواد مراحل قانونی رو طی کنه پسره کار خو ...

شکایت تو فتا با شکایت عادی فرق داره 

تو شکایت فتا هیشکی نمیفهمه چه شکایتی کردی یا اصن شکایت کردی یا نه فقط خیل نرم گوش طرفو میپیچونن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
بنظرم بشینه قشنگ صحبت کنه خرش کنه پاک کنه عکسارو . این اتفاق واسه یکی از همکلاسیای منم افتاد البته ب ...

بخاد خرش کنه باید یسری پیام خاص برا طرف بفرسته که بعدا همین پیاما یه اتو جدید قراره بشن 

بستگی داره پسره چجور ادمی باشه یسریارو میشه با تهدید به شکایت ترسوند بعضیارو هم اگه تهدید به شکایت ک ...

نه اصلا نبایدتهدید به شکایت کنه باید عملی کنه تاپیامکش بره براش 

نه اصلا نبایدتهدید به شکایت کنه باید عملی کنه تاپیامکش بره براش

یسریا گفتن تهدید کنی میترسه میره 

منم میگم بستگی داره یسریا با تهدید میترسن 

یسریا جدی نمیگیرن 

یسریا هم بدتر لج میکنن 

اسون ترین و بی دردسرترین راهش شکایت به فتا هست ولی بعید میدونم دوست استارتر از پسش بر بیاد 

بنظرم دوست استارتر دنبال اینه که یه کاری کنه که پسره اینچیزارو پاک کنه 

یسریا گفتن تهدید کنی میترسه میره منم میگم بستگی داره یسریا با تهدید میترسن یسریا جدی نمیگیرن یسریا ه ...

نه پاک نمی کنه نگه می داره هرزگاهی ازش استفاده کنه یه استفاده ای ازدختره ببره برای من نوشتم مثل این نه مشابه پیش اومده بود شکایت کردم خیلی ببخشید جرش دادم 

بنظرم بشینه قشنگ صحبت کنه خرش کنه پاک کنه عکسارو . این اتفاق واسه یکی از همکلاسیای منم افتاد البته ب ...

حالت خوبه دختر؟خیلی از دخترا همینجوری هالو هستن که پسرا حتی کارشون به سوءاستفاده جنسیم میکشه

بشینه صحبت کنه و خر کنه که همون پیامارو اسکرین بگیره بدتر میشه که

وقتی راهکار قانونی وجود داره چرا باید بره منت کشی اون لا شی؟😐