2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشاور که کلا چندتا پاراگرافو حفظ کرده و هی تکرار میکنه.. خودت باید ریشه مشکلتو پیدا کنی... برگرد عقب ببین چه اتفاقاتی افتاده.. تکرار شده.. همه چی بدتر شده.. یا اوضاع بهتر شده.. پاک کن.. یا دوباره انجام بده 

رفتم چرت و پرت میگن فقط

عادت کردی همین من خودم از یه محله به محله دیگه میرم انگار تو غربتم اونجا فهمیدم عادت وابستگی با آدم چه کار میکنه بهتره راهتون جدا کنی بری به دنیای دیگه وادامه بدی

قبلا فقط با اخلاق ها عادت ها و خانواده ها مشکل داشتیم

الان بی پولی و قسط و بدهکاری و بچه ی مریض هم اضافه شده

از بی عقلی هاش هر چه قدر بگم کم گفتم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

خب چرا دعواتون میشه ؟ دعوا خودش دفع کننده است . سعی کن در برخی مسائل بهش سخت نگیری ، بیشتر محبت کن ، سعی کن آرامش خونه را بیشتر کنی . عزم جزم کن به خودت بگو پنج روز فقط پنج روز تحت هر شرایطی باهاش دعوا نمیکنم و با نرمی و عطوفت رفتار میکنم . بعد از پنج روز طوفان میکنم 🤭 . روز چهارم پنجم نتیجه را ببین . شاید واقعا نیاز ب آرامش هست و بس . اگه زود عصبی میشید هر شب دمنوش بادرنجبویه و گل گاو زبان قبل خواب بخورید . یکم به سبک جدید به خودت برس . اگه عطر نمیزدی بزن اگه لباس راحتی می پوشی لباس چسبون بپوش یه چیزی که جذبش کنی هم اخلاقی هم ظاهری. کاری هم نداشته باش که مقصر اونه یا تو . فقط اورژانسی پنج روز خونه را التیام بده با آرامش سازی 

خوب همین خیلی بده همه چی با حرف حل میشه چرا زندگی رو واسه خودتون تلخ میکنینچند وقته ازدواج کردین؟بچه ...

با حرف حل نشده گلم

کلی با هم حرف میزنیم قول و قرار میزاریم باز همون آدم میشه

هیچ تغییری نمیکنه

ی اشتباه رو مکرر تکرار میکنه به شکلای مختلف

۸ ساله از دواج کردیم

ی بچه سه ساله دارم که یکساله مریضه

از وقتی بچه مریض شد کلا دیگه همه چی از هم پاشید

بنظرم وابسته ای خودم دوسال تو یه خونه بودم خونه اش زیاد جالب نبود ولی بعد سه سال هر موقع از اونجا رد میشم ناخودآگاه چشم میدوزم به خونه قبلی یه مدت بیخیالش شو اگه مشکلتون حل شد که هیچی اگه نشد یه تصمیم جدی بگیر هر چیزی اولش سخته بعدا عادت میکنی

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب چرا دعواتون میشه ؟ دعوا خودش دفع کننده است . سعی کن در برخی مسائل بهش سخت نگیری ، بیشتر محبت کن ، ...

ببین انقدر رابطه سرده که دیگه دعوا هم نمیکنیم

یکی از بی عقلی هاش اینه که رفته یک میلیارد و صد بدهی بالا آورده

چک هم از بابام گرفته

چکارو پول نمیکنه

یا مثلا دقیقه نود پول میکنه

فردا صبح ۲۵۰ میلیون چک داره ولی تا الان ۱۴۰ تومن جور کرده

تو این یکسال نزذیک به ۶۰۰ میلیون از خانواده من پول کنده بازم قانع نیست و مدام طلبکاره

امروز زنگ زدم به خانوادش همشون تلفنی با من دعوا کردن مامانش خواهرش حتی شوهر خواهرش

میگن برو ببین چه گناهی کردی داری تاوان میدی

هم بچه ات مریضه هم بدهکاری دارین

عزیزم شما میگی وابسته نیستی ولی وابسته ایی که نمی تونی دوریشو تحمل کنی وقتی نباشه پریشون میشی

میدونی خیلی میترسم از اینکه نتونم تنهایی از پس هزینه های زندگی بر بیام

نزدیک ۲۰ میلیون هر ماه فقط هزینه درمان دخترمه