2777
2789
عنوان

سوابق تحصیلی رو تایید کنیم یا خیر

86 بازدید | 16 پست

با توجه به این که میخوام کامل ترمیم کنم 

باید الان تایید کنم قبلی رو؟ 

فارق التحصیلم

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

یپ

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منی که هنوز ثبت نامم نکردم. اسی از کی داری میخونی؟

والا پشت کنکورم 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
اره

پس مشکلی برای ترمیم پیش نمیاد؟

تایید سوابق تحصیلیو همه ی کسایی که تو کنکور ثبت نام میکنن باید انجام بدن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
منی که هنوز ثبت نامم نکردم. اسی از کی داری میخونی؟

یه تایمی نا امید شدم ، یه تایمی روی ۸ ساعت خوندم 

هنوز تکلیفم با خودم مشخص نیست😅

نه عزیزم منم تایید کردم

مرسی عزیزم ❤

والا پشت کنکورم

منم پشتم ولی هنوز نوسانیم و یه ماه پیش شروع کردم اونم نه از اولش😢 تو چی؟ میشه صادقانه بهم بگی نیاز دارم انگیزه خوندن پیدا کنم دوستام پا شدن رفتن ازاد و اونیم که قراره بمونه نمیخونه و انرژی و انگیزم و میگیره خیلی نابود و ناامیدم

منم پشتم ولی هنوز نوسانیم و یه ماه پیش شروع کردم اونم نه از اولش😢 تو چی؟ میشه صادقانه بهم بگی نیاز ...

راستش من الان خودم تنها انگیزم اینه که قبول شم 

بعدش برم دنبال آرزوهام

موسیقی ، هنر ، نقاشی،  مترجمی ، و ....

اصلا فقط میخوام کنکور رو بدم البته با نتیجه مورد قبول خانوادم بعدش برم دنبال علاقم 

وضعت از من بهتره من عمومی خوندم تا الان و اصلنم تایم نگرفتم

اتفاقا کار خوبی کردی من لای عمومی باز نکردم 

راستش من الان خودم تنها انگیزم اینه که قبول شم بعدش برم دنبال آرزوهامموسیقی ، هنر ، نقاشی، مترجمی ، ...

منم یکی از کارایی که بعد کنکور میخوام انجام بدم ثبت نام یه دوره سیاه قلمه:) امسال خونوادم به رشته هایی که زیرمجموعه تجربی نبودن اجازه ندادن حتی با اینکه دولتی نبود ولی بازم یچیزایی اورده بودم. با اینکه اولش کلی انگیزه داشتم اما الان همش درگیر چیزای الکی میشم و چند روزه هیچی نخوندم. اینکه باهام حرف زدی و این و گفتی باعث شد که حتی یکمم شده بیشتر عزمم و برای دوباره قوی شروع کردن جزم کنم و بدونم تنها نیستم. ممنونم که روزی 8 ساعت درس خوندی و میخوای در اینده علایق هنریت و دنبال کنی:)))