2777
2789
عنوان

میگم من آناناس و انبه میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 29 پست
اون کسی که میوه و یا هر ماده غذایی رو نیم‌خورده دورریز می‌کنه فقر فکری و فرهنگی داره! نه کسی که قدرد ...

دقیقا مثل اینایی ک میری رستوران یا کافه نصف رو ول میکنن

ب قول این تاپیک من پیتزا میگیرم دوست دارم کارتونش هم ک مزه پیتزا گرفته رو بخورم

یا لیوان نوشیدنیم رو تو کافه تا تهش لیس بزنم

هیچیو نمیذارم حیف و میل شه😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا مثل اینایی ک میری رستوران یا کافه نصف رو ول میکننب قول این تاپیک من پیتزا میگیرم دوست دارم کار ...

اتفاقا اینکه آدم بابت دور ریز نکردن غذا پرخوری کنه هم اشتباهه.

باید سعی کرد طوری مواد غذایی رو تهیه و خریداری کرد که دورریزی نداشته باشه و دستگاه گوارشمون رو هم قربانی مصرف شدنشون نکنیم.

حتی خرده نون و پوست خیار و... هم می‌شه ریز ریز کرد و به پرندگان و ماکیان داد یا به عنوان کود گیاهی داخل خاک دفن کرد. 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اسی صب حالت بد بودالان بهتری

نه کلا تو مناسبتا خوب نیستم 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
😒😒😒من که فقط میوه های استوایی میخورم

با کلاس🤪

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
آخیخدا رحمتشون کنه

ممنون خدا بهتون سلامتی بده