2777
2789
عنوان

به کدوم کشور علاقه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 46 پست
توی راهنماییم ک کیپاپر و کیدارمر بودم فقط کرهالانم کیدرامر هستم اما هدفم فقط رو کشورای بزرگ مثل آمری ...

از سبک خونه و لباساشون خوشم میاد

البته تا قبل اینکه شبیه غرب بشن

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
فقط ایران، کلی کشور رو تو زندگیم تجربه کردم، اما فقط ایران

دلم میخواست تو خارج کار کنم تو ایران خرج کنم

ایتالیا و امریکا از نظر نحوه برخورد و صمیمیت مردمشون ب ایران شبیه ترن و مثه اروپاییا اخس نیستن از ار ...

ایتالیا اروپاست دیگه

چه کشورایی بودی

از داغون تا خوب، عراق، افغانستان، هند، امارات، ارمنستان، ترکیه، آذربایجان...

چین، کره، ژاپن، سنگاپور...

ایتالیا، آلمان، فرانسه، اسپانیا، یونان...

ایران🫀 ، کره جنوبی❤️

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

مخصوصا دسشوییشهیچ جای دنیا دسشویی به خوبی ایران ندارن

و واقعا دستشویی‌های ایرانو هم به کشورای دیگه ترجیح میدم

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

روسیه ، فنلاند

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !