2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین این دلایل واس طلاق کافیه جونمو به لبم رسونده

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 21 پست
من خیلی خونوادمو دوست دارم عزیزم خیلی پشتمو دارن از بچکی خیلی حمایتم کردن خدا پیغمبر یادم دادن انسان ...

درسته عزیزم درست میگی واگذاشته رو خط قرمزت یکبار خیلی جدی بتوب روش بگو خانوادمو تحقیر کنی منم دهنمو وا میکنم هرچی از دهنم درمیاد میگم تا حس کنی دردمو ولی گلم اگ انقد عذیت میشی دلیلی نداره بمونی هنوز جوونی و بچه ام نداری

از دِل برود همان که از دیده رَود
این خونواده بزرگ و سرشناسی دارهاخلاقای خیلی بدی داره فحشای بشدت زشت و رکیکی بهم میده در حد مرگ منو ز ...

من نمی‌دونستم دست بزن داره❤️‍🩹این آدم سرتا پا پس عقدس عزیزم🙂دلیلی دیگ نمی‌بینم وقتی ن حال دلت پیشش خوبه ن احترام نگه می‌داره یک مدتی برو پیش خانوادت تا بهش بفهمونی خانوادت مهمن شاید آدم شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته عزیزم درست میگی واگذاشته رو خط قرمزت یکبار خیلی جدی بتوب روش بگو خانوادمو تحقیر کنی منم دهنمو ...

میدونی حسم چیه

من زن درجه یکی نیستم ولی بد نبودم

با حجاب قانع تو خودم بودم اصلا حرف درار فضول نبودم بقیه رو بحون هم بندازم

عروس بدی نبودم واس مادرش خیلی هم بهش رسیدم

تو مسائل خصوصی یا کلی خیلی ب شوهرم رسیدم 

دلم میخواد جدا شم ببینم کیو پیدا میکنه هم فحشاشو کتکشو تحمل کنه هم به خودشو مادرش اهمیت بده هم هرچی کوبید تو سرش هیچی بهش نگه 

میدونی حسم چیهمن زن درجه یکی نیستم ولی بد نبودمبا حجاب قانع تو خودم بودم اصلا حرف درار فضول نبودم بق ...

هیچکس نمیتونه تحمل کنه کتک فحش تحقیرو اینا با پولدار بودنش نمیشورع ببره واقعا

من نمی‌دونستم دست بزن داره❤️‍🩹این آدم سرتا پا پس عقدس عزیزم🙂دلیلی دیگ نمی‌بینم وقتی ن حال دلت پیشش ...

رفتیم مسافرت تو ماشین داشتم گریه میکردم از چیزی گله میکردم ولی عصبی بودم زد تو دهنم

عروسی رفتم کتک خوردم بازم 

خیلی جاها همینطوری

بدون اینکه حرف یا توهینی بهش کنم فقط چون عصبانی بود منو زد بدم میزد یبار از پلک چشمم خون اومد یبار از لثه م یبار موهای سرمو کند تا چندوقت ریزش شدید گرفت ب هیچکس نگفتم 

ایندفه از مهمونی برگشتیم باز گیر داد اونجا چرا سبک بودی چرا ال بودی بل بودی دیگه ایندفه طاقتم طاق شد رفتم ب مادرش گفتم 

۳ سالکلا رو این مسئله غیرتی میشم ک خونوادمو حقیر و کوچیک میدونهمامان بابام هردو شاغلن کارگری کردن ب ...

با اخلاقای خوبی ک گفتی شاید اگر یبار قشنگ بش بگو ناراحت میشی و فلان شاید درست شد ..میدونم چی میگی 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک