2777
2789

از وضعیتش مشخصه دروغ میگه ولی هر لحظه میگه 

میگه یک خونه دو طبقه تو روستا دارن 

بعد میگه پراید و پژو داریم میگه ولی زمین تو روستا داریم

من پرایدشون دیدم خیلی مدل پایین ۸۳ اینا به نظر میومد  

بعد لباساشمم خیلی قدیمی میپوشه مثلا یک کافشان قرمز بودن خیلی وقت پیش میپوشیدن 

دفترمم نگرفته کاغذ گرفته دوخته بهمم شهریه دانشگاهشمم هنوز نداده!!

این چطور پولداری میشه!!

اون روز رفتیم با هم بازار پول داد سبزی گرفت پول نداشت کیک  بگیره 

۲۴ ساعته هم میگه پولداریمم مامانم گفته بخوای ازدواج کنی از ارث محرومت میکنم باید با یکی ازدواج کنی  خیلی خوب باشه 

دوباره جدیدا میگه مامانم گفته فقط با پسر خالت ازدواج میکنی وگرنه از ارث محرومت میکنم میگه پسر خالم مشکل  داره بچه دار نمیشه 

میگه ۱۵ تا مدرک آرایشگری دارم ولی  مامانم تو سالن کار کنم!!!  

من لباس مجلسی نداشتم بهش گفتم بهم گفت من اصلا لباس مجلسی ندارمم من چادریمم همش !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوصلم نکشید تا اخر بخونم چجوری به حرفاش گوش میدی دیوونس قشنگ

خوب حالا.وضع،مالی دوستت به شما چه ربطی داره،کشف کنی که دروغ میگه مشکل شما حل میشه،هیچ وقت تو خصوصی ه ...

به من ربط نداره ولی نباید داد بزنه پولداریم  داری که داری خدا بیشتر بهت بده  بهته اصلا به من چه ربطی داره پدلداره یا فقیر!! 

که هر لحظه میگه

هر لحظه میگه 😂دیونم کرده خب

بگو باشه بچه پولداری دیگه پس ب فلان مناسبت مهمونم میکنی 

یا کلا محلش نذار ی پوزخند بزن تمام 

حالا من با دوستام میشینیم هی بهم میگیم تو پولداری تو فلانی هیچ کیم زیر باز نمیره همه میگن ما بیپولیم ما نداریم  😂😂

هر لحظه میگه 😂دیونم کرده خب

عقلش کمه منظوری نداره 

تابستون گذشته ی خانومی همش جلو من پز میداد ما فلانیم بهمانیم اوف خیلی گفت تازه با مدرک  منم کلی هندونه زیر بغلش همراه خودش گذاشتم 

بعدش فهمیدم میخاسته ی حرفی  رو که راجبشون سر زبون افتاده لاپوشونی کنه 

انگار بی پولی یا کم پولی جرمه 

بعضیا احمقن دیگه 

احتمالا چون ظاهرش از نظر خودش و دیگران خیلی شاید خوب نباشه اینجوری میگ ک کسی فک نکنه وضعیت مالی پایینی دارن 

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!