2777
2789
عنوان

من یه زن همممه چی تموم ولی دلخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4801 بازدید | 190 پست

واسه خودت زندگی کن ..سعی کن به جایی برسی اصلا برات مهم نباشه..اون داره زندگیشو می‌کنه تو داری خودتو پیر میکنی.. آدما ارزش ندارن خودتو فداشون کنی حالا میخواد همسرت باشه.

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.
نه اشتباه نمیکنه یه زن خوب میفهمه این چیزارو

خب ن واقعا گاهی پیش میاد 

یا حتی مثلا میبینی داری ب جای دیگ فک میکنی اما داری ب یکی نگا میکنی 

برای من زیاد پیش اومده ک داشتم ب طرف نگا میکردم ولی درواقع نگاه نمی‌کردم نمیدونم منظورمو میفهمی یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن همه چی تموم نیستیزنی هستی که خودت و فدای بقیه کردیاز خودت میزنی تا دیگران خوشخال و راضی باشنواسه ...

گیسو من از زندگیم راضی ام نمیگم خودمو فدا نکردم چرا خیلی مواقع 

ولی دلیل نگاه‌های دزدکی و حال بهم زن همسرم چیه؟؟؟

من نمیتونم براش جواب پیدا کنم

مردا همه باهم حرف می‌زدن یا تو گوشی بودن

ولی قشنگ میدیدم همسرم تکیه داده به مبل و به جاریم خیره شده 

و تا میدید من متوجه شدم دستشو می‌کشید به موهاشو الکی حواسشو پرت می‌کرد.

بخدا اگه میشد عکس خودمو جاریم که ۱۰ سال بزرگتره منه رو می‌فرستادم ببینی اصلا یک هزارم میشه مقایسه کرد.

اصلا زنت زشتم باشه حق نگاه کردن نداری

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪
واسه خودت زندگی کن ..سعی کن به جایی برسی اصلا برات مهم نباشه..اون داره زندگیشو می‌کنه تو داری خودتو ...

چطوری حساسیتمو از بین ببرم؟؟؟؟

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪
خب ن واقعا گاهی پیش میاد یا حتی مثلا میبینی داری ب جای دیگ فک میکنی اما داری ب یکی نگا میکنی برای من ...

مطمئن باشید این خانم دقیق منظورشو رسوند. نوع نگاه کسی که خیره میشه و هیز بازی درمیاره با کسی که حواسش نیست فرق میکنه

خب ن واقعا گاهی پیش میاد یا حتی مثلا میبینی داری ب جای دیگ فک میکنی اما داری ب یکی نگا میکنی برای من ...

نه وقتی خیره میشی به مردا خیره میشی یا به یه شخص خاصی؟.منم خودم گاهی اینجوریم ولی فرق داره

حس ی زن معمولا درسته، بهش بگو اشکالی نداره منم ب پسرا نگاه کنم، یا جلوش هرازگاهی با پسرای فامیلت حرف ...

متاسفانه اینقدر از اول با وقار و سنگین رفتار کردم که نمیتونم با پسرای فامیل هیچ جوره قاطی شم

دیشب یه آرایش خیییلی ملایم داشتم دلم میخواست یکساعت خودمو نگاه کنم ولی همون لحظه خودم برای خودم ذوق ...

عزیزم من بعد ۶ سال با شوهرم نامزد کردم انتظار داشتم بعد آرایشگاه فقط یه لبخند کوچیک بهم بزنه بهم بگه زیبا شدی، ولی همه بهم گفتن قشنگ شدی به جز اونی که انتظار داشتم

چطوری حساسیتمو از بین ببرم؟؟؟؟

الویتتو از شوهرت بردار و روی چیز دیگه تمرکز کن..ببین چه چیزی هست که مدت ها دنبالش بودی و شرایط نزاشته سمتش بری..مهارتی کلاسی ...خودتو وقف اون کن تا بیخیال شوهرت شی

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.

خواهرجان روشت اشتباهه آدم اگه گناه ۱۰۰درصدی هم 

از کسی ببینه باز نباید به روش بیاره به چند دلیل 

دلیل اول قبحش می شکنه یعنی طرف اول 

خجالت می کشه می گه اشتباه می‌کنی اما به مرور 

براش عادی میشه 

دوم ترسش از گناه جلوی شما ریخته میشه 

سوم اینکه شرطی میشه 

اتفاقاً شما اگه طرفت رو به وفاداری و چشم پاکی 

تشویق می‌کردی یعنی هر احساس می کردی 

نگاه همسرت به بقیه خوب نیست شما بر عکس 

از سنگینی و متانتش تعریف می کردی 

ن اصلا تو فکر نبود

وقتی خانما داشتن عکس میگرفتن نمیدونی چطور زل زده بود بهشون که متوجه نبود من کنارش دارم دیوونه میشم

نه وقتی خیره میشی به مردا خیره میشی یا به یه شخص خاصی؟.منم خودم گاهی اینجوریم ولی فرق داره

اینجوری نیس ک از قصد خیره بشم گاهی یهویی میشه

یا مثلا خب تو خیابون ک داریم راه میریم یا هرجای دیگ ای خب ب مردم نگا میکنم حالا چ مرد چ زن و خب گاها نگاهم سر سری نیس ک بگم گذری ی نگاه کردم و رفتم