2777
2789

مثبت:روشن فکر و با درکه هیچی رو بد نمی دونه

منفی:درونگراست

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مسئولیت پذیر

صادق

وفادار 

چشم پاک

مهربون

دلسوز

در هر شرایطم حمایتم مبکنه

دست و دلباز

اخلاق بد خاصی نداره که اذیتم کنه جز جاهایی ک اختلاف سلیقه داریم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

صداش آرومه 

خورد و خوراک رو اهمیت میده و خرج میکنه

صبوره 

احساسی هستش و به اجسام و افراد با حس نگاه میکنه نه با منفعت 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

خیلی زحمت میکشه ولی اسکوله خیلی اسکله کارت اشتباه میکشه سرشم همش کلاه میزارن 

تو شهرمون پیاز کیلو ۳۰ رفته پیاز کیلو ۵۵ خریدع😑همشم گندیده

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

نمیدونم ... واقعا دیکه نمیدونم.... 

ازدواج کردیم فک میکردم خیلی تلاشگر و کاری باشه 

امیدوارم من اشتباه نکرده باشم 

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 
صداش آرومه خورد و خوراک رو اهمیت میده و خرج میکنهصبوره احساسی هستش و به اجسام و افراد با حس نگاه میک ...

سلام 

مهشید جان خوبی 

به عنوان کسی ک در ۱۶ سالگی ازدواج  کرده دوساله در ارتباط با خانواده همسر نوشته هاتونو میخونم شاید از ۰ ک بودم به ۳۰ رسیدم خیلی خیلی ممنونم 

حس میکنم ایی کیو وهوش اجتماعی شما بالاست بخاطر اینکه در دسته بندی نوشته ها دقیقا همون چیزی ک بعد خوندن جمله تو ذهنم میاد میبینم در جمله بندی بعدی اون مورد رو اوردید و گاهی باعث استرس من میشه 😄حس میکنم وای یکی چقدر خوب یکی دیگرو (منو) بلده 💖

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید