سلام مهشید جان خوبی به عنوان کسی ک در ۱۶ سالگی ازدواج کرده دوساله در ارتباط با خانواده همسر نوشته ه ...
سلام به روی ماه تون عزیزم
خیلی خیلی خوشحالم که زندگی تون را مدیریت کردین و رشد داشتین.
چقدر خوشحال میشم این دست از نظرات را میشنوم در مورد محتواهایی که داشتم ...
تهِ تهِ خوشحالی هاست برام😍😍😍
انشاله در ادامه بهترین ها براتون رقم بخوره عزیزم♥❤🥰
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام به روی ماه تون عزیزمخیلی خیلی خوشحالم که زندگی تون را مدیریت کردین و رشد داشتین.چقدر خوشحال میش ...
قربانت عزیزم
خدا شاهده هیچ بزرگنمایی نکردم من بارها زندگینامتون خوندم و هرفه خودمو جای شما گزاشتم ک من بودم یکار دیگ میکرد کم میاوردم یا هزار کار دیگ نحوه رویارویی با مشکلات یا رفتار با ادمهایی سمی ک نوشتین بسیار کمکم کرده و نوشته هاتون راجب به کوچکترین دغدغه های یک خانوم من حتی دانلودشون کردم و گاهی جایی میریم نت نیست میخونم چون بنظرم باید مرور بشه ک بکار گرفته بشه الانم بهتون پیام دادم ک بدونید وقتی چیزی مینوسید کسی ک هست ک مشتاقانه بخونه حتی گاهی چک کنه ببینه تازه چی نوشتید در پناه حق خوشبخت باشید
شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
قربانت عزیزم خدا شاهده هیچ بزرگنمایی نکردم من بارها زندگینامتون خوندم و هرفه خودمو جای شما گزاشتم ک ...
ممنونم که برام نوشتین
هر آدمی به حس مثبت برای کاراش نیاز داره و شما این حس را منتقل کردین بهم که ادامه بدم😍😍🙏🙏
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان