2777
2789
عنوان

مستاجرم کلاهب رداره

219 بازدید | 18 پست

۳ماهه خونمو اجاره کرده رهن کم داد هی گفت تو عقده تالار گرفتن داره زنشو میاره و اینا اشتباه کردم دلم سوخت بجای ۵۰ ازش ۲۰رهن گرفتم 

ماهی ۷تومن اجاره است اجاره اول رو ۳۵۰۰ داد بقیشو نداده اجاره ماه دوم ینی از وسط آبان تا وسط آذر رو چندروز پیش ۵تومن داد ۲تومنش نداده 

اجاره آذر رو هم نداده اجاره اش اول ب اوله میگ ن آخر ب آخر میدم 

بعد گفتم تاالان ۵۵۰۰ از قبل بدهکاری گفت ن من تو خونت خرج کردم گفتم چ خرجی مگ لامپ برای اتاق خواب خریدم باز دیشب زنکیده لوله هود رو بکنم با لوله آبگرمکن یکی کنم گفتم نکن خطرناکه میگ ن 

شیشه تو عوض کنم الان پیام دادم هرجوری خونه رو دادم همونجور تحویل میگیرم هر خرجی کنی گردن خودته 

بعد هی منو تهدید میکنه آره اون همسایه بالایی اذیتت کرد ب خونه نم زد فلان 

گفتم من از اون شکایت کردم 

میتونم حکم تخلیه شو بگیرم؟ تو قرارداد نوشتم اگ یکماه اجاره نداد فسخ بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگفتی خب لامپ رو میتونی باز کنی ببری و قبل هزینه کردن باید بهم زنگ می‌زدی الانم یا اجازه رو درست حس ...

میگ کابینت نمیدونم کجا رو درست کردم لامپ خریدم سیم آیفون از تو خونه تا دم در خرابه باید درست کنم الان ب مامانم گفتم گفت خدا شاهده تمام پولا رو از کارت خودم ب کابینت ساز و سیم کش دادم حتی پول لامپ رو 

اجاره هم هی میگ خانواده زنم دارن اذیتم میکنن تالار رو پس دادم 

باز پیام داده ک شنبه تکلیفم با زنم معلوم میشه 

الان بهش پیام دادم شنبه بیا تکلیف منو با خودت معلوم کن 

الان ک نصفه اجاره داده میتونم فسخ کنم؟ قراردادش از ۲۰ مهره

میگ کابینت نمیدونم کجا رو درست کردم لامپ خریدم سیم آیفون از تو خونه تا دم در خرابه باید درست کنم الا ...

اره یه وکیل بگیر قرارداد رو فسخ کن 

حالا خونت که اجازه دادی کجا هست گلم ؟

اره

اجاره رو نصفه داده الان ماهی ۷تومنه اون ۵۵۰۰ بدهکاره و اجاره آذر ک باید ۲۰آذر واریز می‌کرد رو نداده گفته آخر ب آخر ینی ۲۰ دی میدم 

الان باید تا ۲۰دی صبر کنم یا ن ؟

🙏

اجاره رو نصفه داده الان ماهی ۷تومنه اون ۵۵۰۰ بدهکاره و اجاره آذر ک باید ۲۰آذر واریز می‌کرد رو نداده ...

نهایت با تعهد و التزام مشروط باید پرداخت کمه و گرم تخلیه 

زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه

بتونم خوشحال میشم

ممنونم 

همسایه بالایی همین خونم ب سقف آشپزخونه نم زده چون دفعه چندمشه و قبلا اذیتم کرده ازش شکایت کردم الان این مستاجر هم همینو فهمیده ک داره اونم سواستفاده میکنه 

بعد هم شکایت کیفری هم حقوقی کردم ولی وکیل بهم گفت شکایت حقوقی فقط بهت خسارت میده 

شکایت کیفری ب دولت خسارت میده 

منم‌روز جلسه دادگاه کیفری سرماخورده بودم نرفتم الان اون پرونده مختومه شده دیگه؟؟ یا دنبالشو بگیرم بهتره؟

ممنونم همسایه بالایی همین خونم ب سقف آشپزخونه نم زده چون دفعه چندمشه و قبلا اذیتم کرده ازش شکایت کرد ...

اگ وکیل داری اون باید پروسه پرونده پیگیری کنه اگ ن از ثنا باید ببینی نتیجه جلسه دادگاه چ حکمی صادر شد

زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه