2777
2789
عنوان

میخام خودمو دار بزنم توخونه ای که آرزوهام نابود شد💔😊

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 46 پست
یبار پارسال دینی بهداشت فقط نکردم

1403 ترمیم نکردی؟ دیپلم سال چندو داری؟

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تورو خدا اسم این رشته هارو نیارین من روانی میشممن امسال تمام این رشته ها میوردممن دنبال نجات زندگیم ...

حسابداری وکامپیوتر راهمه جا میخوان 

چرا فکر می کنی رشته های بدی هستند

دختر برادرمن تیزهوشان درس میخوند رفته کامپیوتر میگه ختی بخوام مهاحرت کنم اونجا رو هوا می زنند

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ما هر سال داستانمون اینه امشب یلدا فردا روز مادر پس فردا روز پدر بعدش عید همش باید در خدمتشون باشیم ...

حوصله ندارم هیچ چیزی آماده کنم 

امشبمو زهر کردن

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️
من هیچ سالی خونه خانواده خودم نبودم هرسال به یک نحو و طریقی مادر شوهرم شوهرمو هوایی میکنه

خوب مشکل ازهمسرته 

انشاءالله برین مشاوره بتونه یک کم تغییر کنه

۴۰۱۴۰۳اولین ترمیم

فک کنم میتونی یبار دیگه ترمیم کنی

چون گفتن اونایی 402 و 403 کردن دیگه مجاز نیستن

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
بخدا ده روزه مادر شوهرم هی شب یلدا شب یلدا

ببسن باید وقتی می پرسه چیکار میخواهید بکنید سکوت کنید انکار دارین تاییدش می کنید 

بعد کاری رابکنید که دوست دارین

باورکنید یلدا اونقدر مهم نیست 

روز مادر هم برین خونه مادرشوهر

دهانشون بسته بشه شب بعد برین خونه مادرتون 

ما هر سال داستانمون اینه امشب یلدا فردا روز مادر پس فردا روز پدر بعدش عید همش باید در خدمتشون باشیم ...

ای جان 

بابا برو بخور وبیا 

باهمسرتم جدی صحبت کن بگو امشب اومدم خونه پدرت فردا میریم خونه ی پدرمن 

گفت نه 

بگو منم پس امشب نمیام 

ببسن باید وقتی می پرسه چیکار میخواهید بکنید سکوت کنید انکار دارین تاییدش می کنید بعد کاری رابکنید که ...

از من پرسید گفتم والا من اصلا شب یلدا برام اهمیتی نداره 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️