2777
2789
عنوان

میخام خودمو دار بزنم توخونه ای که آرزوهام نابود شد💔😊

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 47 پست
یبار پارسال دینی بهداشت فقط نکردم

همه نمره هات ده هم که باشه نصف تراز دوازدهمو داری یعنی ۲۰درصد 

۶۰ درصدم کنکور و یازدهم 

این ۸۰ درصد هنوز مونده 

آخرشم من میدونم پول میگیرن احازه ترمیم میدن با هزینه

اا
پاشو خودت برو خونه خانوادت تو چرا وصلی به شوهرت ؟

اونا امشب مراسم عقد دعوتن نبودن ولی در کل دوسه ساله برنامه همینه چ خانواده من باشن چ نباشن مادر شوهرم پدر مارو در میاره انگار مالک شوهرمه

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از من پرسید گفتم والا من اصلا شب یلدا برام اهمیتی نداره

خوب اشتباه کردی 

یا اطلاعات نمیدادی 

یا می گفتی هرسال اینطرفیم امسال به فلانی گفتم نوبتی باشه نوبت خانواده ی منه

خیلی وقتها فکر می کنیم باید مدام شوهر وخانواده اش هروه کفتند بگیم چشم چشم 

بعد خودمون منفجر میشیم و......

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

همه نمره هات ده هم که باشه نصف تراز دوازدهمو داری یعنی ۲۰درصد ۶۰ درصدم کنکور و یازدهم این ۸۰ درصد هن ...

اخه من اصن هدفم فرهنگیان 

یه عده میگن الکی ناامید شدی

اون کسی دیگه تمامه براش شاید ک دندان یا پزشکی ایما بخاد ولی نمی‌دونم چرا نرسیدم حس می‌کنم نمیشه 

دختر خوب ،تو هنوز ۴۰ درصد کنکورت مونده ،۲۰ درصد معدل یازدهمتم مونده !برو اونا رو درست کن حالا که ۴۰ درصد رو از دست دادی ...

به جای اینکه بشینی اینا رو درست کنی داری غصه ی چیو میخوری ! هر کاریم کنی مادر همسرت تو زندگیت هست 🥲مادرشه ،با پسرش حرف میزنه ،تو به هیچی فکر نکن فقط درستو بخون ...

🤍🩶🖤
اخه من اصن هدفم فرهنگیان یه عده میگن الکی ناامید شدیاون کسی دیگه تمامه براش شاید ک دندان یا پزشکی ای ...

تلاشتو بکن 

خیلی ازاینها که کنکور راخراب می کنند برای اینه خودشونو قبول ندارن

خانواده ی خواهرشوهرهای من وضعیت مالیشون معمولی شاید روبه پایین بود ماشاءالله یک خواهرشوهرم دوتادخترش معلم شدند

یکی دیگه یکی 

زندگی های خودسون ساختن هیچ برای مادرشونم خوب شده

دختر خوب ،تو هنوز ۴۰ درصد کنکورت مونده ،۲۰ درصد معدل یازدهمتم مونده !برو اونا رو درست کن حالا که ۴۰ ...

نمی‌دونم چیشد دفترچه کنکورو ک دیدم باختم واقعا نمی‌دونم چطور خودمو جمع کنم

من تنها راه نجاتم همونه 

نمی‌دونم چیشد دفترچه کنکورو ک دیدم باختم واقعا نمی‌دونم چطور خودمو جمع کنممن تنها راه نجاتم همونه

نباز ...حق داری ولی هنوز کلی از مسیر مونده راستش ...نیاز نیست کار خاصی کنی از فردا برو بچسب به کتابات باز 

امشب رو یه استراحت بکن ،ذهنت آروم بشه 

🤍🩶🖤
تلاشتو بکن خیلی ازاینها که کنکور راخراب می کنند برای اینه خودشونو قبول ندارنخانواده ی خواهرشوهرهای م ...

اره معلمی واقعا بهترین گزینست

نباز ...حق داری ولی هنوز کلی از مسیر مونده راستش ...نیاز نیست کار خاصی کنی از فردا برو بچسب به کتابا ...

کاش زودتر این شب یلدا تمام شه دست از سرم بردارن 

کاش زودتر این شب یلدا تمام شه دست از سرم بردارن

برو درستو بخون یک سوال بیشتر هم یک سواله 

شب راحت برو شام و....بخور بیا 

انشاءالله بچسب به درست به هیچ چیزهم فکر نکن

مهم برات هدفت باشه

برو درستو بخون یک سوال بیشتر هم یک سواله شب راحت برو شام و....بخور بیا انشاءالله بچسب به درست به هیچ ...

تنهاییم جایی دیگه نمیریم ولی باید برای خودمون خوراکی درست میکردم بهم ریختم واقعا