2777
2789
عنوان

مثلا امشب شب یلداست🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه دل وجراتی من نمیتونم ببینم😆

من مامانم اینا یه هفته تهران بودن من صبح تا شب خونه تنها بودم فیلم های ترسناک و زامبی طور اینا میدیدم هر شب خوابشون رو میبینم از ترش شبا میپرم😂😂😂

من مامانم اینا یه هفته تهران بودن من صبح تا شب خونه تنها بودم فیلم های ترسناک و زامبی طور اینا میدید ...

خودآزاری داری مگه🤣منم واسه همینا جرات نمیکنم ببینم

خودآزاری داری مگه🤣منم واسه همینا جرات نمیکنم ببینم

شاید دارم نمیدونم واقعا😂😂😂جرعت نمیکنم به مامانم بگم دیه نمیزاره ببینم ولی خوبه تو خواب حوصلم سر نمیره😂😂

میگم اذیت نشدی با امپول خواب اور بود یعنی هیچی نفهمیدی؟

نه یهویی خوابم برد بعدشم بیدار شدم هی میگفتن پاشو پاشو دیگه منم میگفتم بزارین بخوابم دست بهم نزنین😂

نه یهویی خوابم برد بعدشم بیدار شدم هی میگفتن پاشو پاشو دیگه منم میگفتم بزارین بخوابم دست بهم نزنین😂

وای چه خوب خدا کنه مال منم اینجوری باشه یعنی اول امپول زدن بخوابی بعدش شلنگ رو فرستادن ؟باید شلنگ رو قورت بدیم؟یا نمیخواد