2777
2789
عنوان

تاپیک نویسندگان سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 180 پست
😂😂😂

بزار اون خانومه هم بگه بعد بعدی رو بگو خوندی داستانشو

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک گفتم استعدادم در این حده توهی میخای منو هول بدی😂😂😂

خب واسه اینکه تنوع بشه دو بیت شعر بگو با همون کلمات

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند@

مرد از این کاررررررااا عجب

تو هم بیا وسط داستان نویسی

کلاغه میگه شب یلدا  اومده  غار غار 

بالاتر از سیاهی من رنگی نیست گل گلی ها  هار هار

😅🤗😆

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
کلاغه میگه شب یلدا اومده غار غار بالاتر از سیاهی من رنگی نیست گل گلی ها هار هار😅🤗😆

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای چه شعری خوشم اومد بعدی رو هم بگو

خونشونه😁

اره راست میگی عین همیسه

نه ممنون شما به نوشتن ادامه بده مجنون من میرم به کارم برسم

اوکی