یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
امشب شب یلدا منم تصمیم گرفتن واسه اینکه تو جمع فامیلی راحت باشم شلوار گل گلیمو بردارم که اونجا با شلوار تنگ بشینم جلو بقیه و اذیت بشم رفتم پس خوب شستمش تا پهنش کنم رو رخت لباس تو حیاط بعد شستن که تا گزاشتم خشک بشه نمی دونم چی شد کلاغ زشت و دم سیاه اومد شلوار نازنینمو با منقارش برداش و پرواز کرد و رفت دیگه از شانس بد من این شب هم باید با حوصله شب رو تا صبح به سر کنم
●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند@
هوا تاریک است پاهایم که از سرما یخ زده است زیر پتو برده ام نگاهم به شعله آتش گره خورده است مادربزرگم با پیراهن گلگلی شعر حافظ را میخواند . کلاغی با پر های مشکین پشت پنجره کز کرده است هوا سرد است اما آن را دوست دارم . شادی این لحظات را دوست دارم گویی یلدا با آن یک دقیقه اضافی سعی دارد به من بفهماند لحظات چه ارزشی دارد