2777
2789
عنوان

تاپیک نویسندگان سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 180 پست
سعی کن چرت و پرت بگی منتظریم

یلدا خونه مادرشوهرش دعوت  که نه ولی جمع بودن خونه مادرشوهر 

هیشکی اونجا از یلدا خوشش نمیومد بعضیا باهاش حال نمیکردن خوششون نمیومد ازش بعضیا هم حسودی میکردن بهش 

یلدا هم ماتم گرفته بود نمیدونست چیکار کنه 

بقیه ماجرا رو بعدا میگم چون هنوز معلوم نیست چی میشه ....

یلدا با اینکه هنز نرفته مهمونی داشت فکر میکرد بلوز زرشکی گل گلی شو بپوشه یا نه 

کلاغ هم نشسته بود پشت بوم همسایه قار قار میکرد 

😂😂  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها من مجبورم برم تا کشته نشدم😪 بعد پیام داستانی خوبتون بخونم یکی هم برنده میشه آخر 🥸بای بای فع ...

عه کجا میری؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2013779                                                                *جزءاکیپ دخترخاله های نی نی یار 

خب عشق خودکار گوگولی

تو شب یلدا وسط شعر گفتن بودیم یهو کلمه ع واسه من افتاد منم با چه کنم چه کنم گفتن تو ذهنم چشمم خورد به خودکار زیبا و گوگولی که عشق من واسم خریده بود دیگه با یه ذوقی تو دلم جرقه شاعریم گل کرد و تا فردای همون شب داشتم شعر میگفتم مهلت ندادم بقیه بخونن😅😅😅😅

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند@

تو شب یلدا وسط شعر گفتن بودیم یهو کلمه ع واسه من افتاد منم با چه کنم چه کنم گفتن تو ذهنم چشمم خورد ب ...

الهییی😂🤭😍

https://abzarek.ir/service-p/msg/2013779                                                                *جزءاکیپ دخترخاله های نی نی یار 

ایشششش حالا من ی چیزی گفتم ب خدا شلوارم گل گلی نیس

خب شوخیه زود باش داستان با شعرتو بنویس

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند@

یلدا خونه مادرشوهرش دعوت که نه ولی جمع بودن خونه مادرشوهر هیشکی اونجا از یلدا خوشش نمیومد بعضیا باه ...

عه وا آفرین ولی دیر اومدی زود باش بعدی رو بگو

الهییی😂🤭😍

بعد بهم میگن از اون روز به بعد بی جنبه عشق ندیده😅😅😅😅

جات خالی اول از همه گفتم ک😁

عه کو برم بخونم

تو شب یلدا وسط شعر گفتن بودیم یهو کلمه ع واسه من افتاد منم با چه کنم چه کنم گفتن تو ذهنم چشمم خورد ب ...

ع عشقت برات خودکار گرفته؟😂😂😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

آهای عشق گوگولی من چرا خودکار دستت گرفتی

این چیه الان 🤣🤣🤣

ع عشقت برات خودکار گرفته؟😂😂😂😂

اره ولی کو عشق 😅😅😅