2777
2789
عنوان

تاپیک نویسندگان سایت

672 بازدید | 180 پست

دوستان عزیز بیاین مسابقه سه کلمه ای بقیه هم دوست دارین شرکت کنین ولی کلمه نگین 

سه کلمه اول یلدا گل گلی کلاغ

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امشب شب یلدا منم تصمیم گرفتن واسه اینکه تو جمع فامیلی راحت باشم شلوار گل گلیمو بردارم که اونجا با شلوار تنگ بشینم جلو بقیه و اذیت بشم رفتم پس خوب شستمش تا پهنش کنم رو رخت لباس تو حیاط بعد شستن که تا گزاشتم خشک بشه نمی دونم چی شد کلاغ زشت و دم سیاه اومد شلوار نازنینمو با منقارش برداش و پرواز کرد و رفت دیگه از شانس بد من این شب هم باید با حوصله شب رو تا صبح به سر کنم

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند@

امشب شب یلدا منم تصمیم گرفتن واسه اینکه تو جمع فامیلی راحت باشم شلوار گل گلیمو بردارم که اونجا با شل ...

آخه مگه مرد هم شلوار گلگلی میپوشه😂😂😂😂خدا خفت نکنه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

امشب شب یلدا منم تصمیم گرفتن واسه اینکه تو جمع فامیلی راحت باشم شلوار گل گلیمو بردارم که اونجا با شل ...

چند تا غلط املایی دارم ببخشید

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند@

آخه مگه مرد هم شلوار گلگلی میپوشه😂😂😂😂خدا خفت نکنه

خب مگه گفتم تو داستان من مرد هستم 😅😅😅😅

امشب شب یلداس من حوصله ی هیچی رو ندارم 

دوس داشتم الان کلاغ باشم برم تو آسمون پر بزنم

ولی اینجا نشستم با شلوار گل گلی سایت گردی میکنم

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

هوا تاریک است پاهایم که از سرما یخ زده است زیر پتو برده ام نگاهم به شعله آتش گره خورده است مادربزرگم با پیراهن گلگلی شعر حافظ را می‌خواند . کلاغی با پر های مشکین پشت پنجره کز کرده است هوا سرد است اما آن را دوست دارم . شادی این لحظات را دوست دارم گویی یلدا با آن یک دقیقه اضافی سعی دارد به من بفهماند لحظات چه ارزشی دارد 

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

هستم چطوریه مسابقه متوجه نشدم 😆😆😁😁😕😕

عیم من داستان بباف

امشب شب یلداس من حوصله ی هیچی رو ندارم دوس داشتم الان کلاغ باشم برم تو آسمون پر بزنمولی اینجا نشستم ...

عع وا

عهههههه من خیلی صادق و واقع بینم آخه😆😆😆😆

اها