جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
امشب شب یلدا منم تصمیم گرفتن واسه اینکه تو جمع فامیلی راحت باشم شلوار گل گلیمو بردارم که اونجا با شلوار تنگ بشینم جلو بقیه و اذیت بشم رفتم پس خوب شستمش تا پهنش کنم رو رخت لباس تو حیاط بعد شستن که تا گزاشتم خشک بشه نمی دونم چی شد کلاغ زشت و دم سیاه اومد شلوار نازنینمو با منقارش برداش و پرواز کرد و رفت دیگه از شانس بد من این شب هم باید با حوصله شب رو تا صبح به سر کنم
●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند@
هوا تاریک است پاهایم که از سرما یخ زده است زیر پتو برده ام نگاهم به شعله آتش گره خورده است مادربزرگم با پیراهن گلگلی شعر حافظ را میخواند . کلاغی با پر های مشکین پشت پنجره کز کرده است هوا سرد است اما آن را دوست دارم . شادی این لحظات را دوست دارم گویی یلدا با آن یک دقیقه اضافی سعی دارد به من بفهماند لحظات چه ارزشی دارد