2777
2789
عنوان

عروس پرو و مفت خور

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 73 پست
مطمين باش اونم نميخواد بيادداداشت زور ميكنهديگه چرا بياد كمك وقتي دلش نيست

اتفاقا خیلیم دلش میاد عاشق مهمونیه میگ من دوس دارم یکسره برم جایی ولی کسی نیاد خونم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه دعوته که مهمونهبعد از اینکه بیادم که کلی کار هستمیتونه اون موقع کمک بدهفداتشم شما دختر اون خانوا ...

عزیزم دعوتی نیست خواهر و برادرا دور هم جمیم    به رسم همیشه

اگه دعوته که مهمونهبعد از اینکه بیادم که کلی کار هستمیتونه اون موقع کمک بدهفداتشم شما دختر اون خانوا ...

والا عزیزم من یه خواهر شوهرم مجردم  چرا ما باید کارها رو انجام بدیم در حالی عروس بچه داره بچه هاشو میاره خونه ما ، خوب به فکر غذاشون هم باشه 

استاتر منم مثل شمام همه ی کارهای خونه میوفته رو دوش من خسته شدم😭

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
خب برید شما هم. برید و‌کار نکنین. انقدر بدم میاد اینایی که ازدواج میکنن هرروز میرن خونه مادر پدر خود ...

اصلا مهمونی نمیده میریمم ب جوری رفتار میکنه بیزار میشیم همون سالی ی بارم میریم

هیچ وظیفه ای نداره کمک شما بده چه بد که گیر خواهر شوهری مثل تو افتاده

بیخود وظیفه نداره   پس بشینه خونش کسی براش فرش قرمز پهن نکرده  وای ب حال من نه وای ب حال عروسایی مثل شما  نصیب گرگ بیابون نشین

خب ببخشید عزیزم دست دردنکن ولی شاید بیچاره عروس راحت نیست خجالت میکشه این طرز صحبت در شأن خانوم گلی ...

کاری به اسی ندارم ولی خانواده شوهر منم بد جنسن 

وقتی میرم شوهرمو پر میکنن کار کنم نکنمم پرش میکنن مارو به جون هم میندازه

بیخود وظیفه نداره پس بشینه خونش کسی براش فرش قرمز پهن نکرده وای ب حال من نه وای ب حال عروسایی مثل ...

ایشون مهمان هستند خانواده شما میزبان شما وقتی میری رستوران خودتون میرید آشپزخونه غذا درست میکنید ؟

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔