2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم دعوا کردیم

151 بازدید | 20 پست

دخترا من اولین سالیه که عروسی کردم 

رسمه مادر عروس واسه دخترش یلدایی ببره 

مامانم خواست یلدایی بیاره گفتم مامان وسیله میخوای بیاری به جای اون پولشو بده بزار طلا بگیرم 

اونم ۱۵ میلیون پول داد 

مادرشوهرمم دید رفتم النگو خریدم چون طلا اصلا نداشتم گفتم طلا بهتره 

امروز به من میگه آره مامانت چرا نیاورد عروس خالتو ببین چه قشنگ سفره چیده گفتم مامانم پول داد گفت پول به چه درد میخورد میگفتی برات وسیله میآورد 

حالا قرار بود امشب بریم خونشون 

شوهرم هر چقد التماس می‌کنه آماده شو بریم گفتم نمیام خودت برو 

مامانش همش میگه آره نمیزاری پسرم خونه من بیاد به قرآن قسم اگه من نزارم خودش نمیره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید از حسادتش هس

ببین امروز یکی از آشناهامون فوت کرد منم شنیدم خیلی عصبی بودم و اینا اونم این حرفارو زد انقد گریه کردم انقد گریه کردم می گفت واسه چی گریه می‌کنی گفتم فلانی مرده به خاطر اون الکی 

بنظر من که برو 

مادر شوهر هررررر کاری کنی بازم حرفشو میزنه ...اگر مامانت برات وسایل هم آورده بود مادرشوهرت می‌گفت بجای این کاسه کوزه ها اگر طلا داده بود بهتر نبود ؟😁😁

کلا تو ارتباط با خانواده همسر همشونو بگیرید به تخمدان چپتون

بنظرم اصلا دعوا نکردین ک نخوای بری یه بحث بود

ببین اون دید مامان من برام طلا گرفت ولی میگه ما که ندیدیم همش منو استرس میدن همش حرصم میده به خدا نامزد بودم هیچی واسم نگرفتن الان میگه چرا سفره ننداختی ما بیایم خونه ات