2777
2789

کم میخوریم مثلا شیرینی میوه باشه هی قبلش میگه یدونه بردارید ها از همه چی نخوردید تعارف کردن بخورین سر سفره نبینم هی کفگیر برنج بکشید 

میشه تاپیکمو گزارش بزنید؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14903206

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بده 

توهمین نی نی سایت همه چشا به دهن مهمونه براهمین کسی جرات نمیکنه چیزی بخوره متاسفانه 

مهمونیا شواف شده

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من دوس دارم مهمون که میاد خونم، هم غذا و هم پذیرایی زیاد بخوره.

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
[QUOTE=365084753]میشه تاپیکمو گزارش بزنید؟ی گروه داریم برای حذف تاپیک میخوای توعم بیای؟

آره مرسی

فقط میشه بهشون بگید گزارش بزنن و خودتونم بزنید

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

چقدر کنترل گره

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.+ از مرد خرافاتی بیشتر از زن خرافاتی میترسم.