2777
2789
تا آخرشو خوندی ؟ همین بود شوهرم بهش زنگ زده😐😕😕

ببین هر کی هست میشناسه شوهرتون از شوهرم خوشش میاد از اطرافتون هم هست انقدم خرابه که میدونه زن داره داره پا میده فعلا در جست و جو باش ببین چیز دیگه ای هم هست یانه بعد شوهرتو بترسون بگو بشینه سر جاش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگه توپ ما تو حیاط شما افتاده

ولش کن این اشتباه گرفته یا مزاحم ازاینا شب سرگرمی پیام میدن بلاک کن پاک کن بهش بگو دفعه دیگه پیام دادی شکایت میکنم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چطور

هیچی من درگیر  خرف اون خانومم که گفت شاید دوس دختر شوهرته

کمی فکر کردم گفتم اره شاید منظورش از توپ شوهرته که گف گمش کردم و گریه میکردد تو حیاط شما افتاده، و توپم قهوا ی هست بیا فقط راجب پوپ حرف بزنبم 

یذره عجیبه 

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

هیچی من درگیر خرف اون خانومم که گفت شاید دوس دختر شوهرتهکمی فکر کردم گفتم اره شاید منظورش از توپ شو ...

اره بابا این شخص قطعا شوهرشو میشناسه 

یا اشناس یا قبلا ممکنه دوست شوهرش بوده باشه 

توپ بهونس میخواد بحث وباز کنه 

ببین هر کی هست میشناسه شوهرتون از شوهرم خوشش میاد از اطرافتون هم هست انقدم خرابه که میدونه زن داره د ...

یعنی از شوهرم خوشش میاد ؟ چطور به این نتیجه رسیدی خخ

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

حیاط نداریم گمونم خواسته مزه بریزه ولی جواب شوهرمو دیدی:///

اها من فک کردم به تو پیام داده

اره دیدم

پس این یکیه داره نخ میده 

اره بابا این شخص قطعا شوهرشو میشناسه یا اشناس یا قبلا ممکنه دوست شوهرش بوده باشه توپ بهونس میخواد بح ...

اره انگار میخواد بحث رو باز کنه و شروع کن به حرف زدن😑

خیلی عجیبه جقدر بی شعور 

این یه حرف رمز دارههه یه چیی هست که شوهرت متوجه شده وگرنه توپ واقعی نيست دخترا و خانوما کسی میدونههه ...

نمیدونمم😕

یعنی از شوهرم خوشش میاد ؟ چطور به این نتیجه رسیدی خخ

خب از پیاما توپم افتاده ت حیاط خیلی وقته بهت فک میکنم خیلی وقته منتظرتون بودم از این حرفاااااا .

ساده نباش ولی زندگیتم خراب نکن به خاطره یه شک یا حرف آگاه و باسیاست باش.

تا کلاس بعدی بدرود 🤣🤣🤣🤣