2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توب دیگه چیه. چقدر رمزی حرف میزنن ولی سبزه کرم داره

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

توپ قهوه ایچند وقت پیشم یه تاپیک دیدم به یه چیزی می گفت توپ

توپ قهوه ای؟ عضوی از بدن مردا منظورته؟

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

از چه نظر یعنی بنظرت شوهرم بهش پا میده:/

شوهرت اصلا نمیدونه کی هست . ک بخواد پا بده

این پیام اول

عجب.چیزی ب ذهنم نمبرسه 

اسی نمیزاری بریم

تو که عکسا رو برداشتی چرا هی تاپیک جدید میزنی بیاین اسکرین ببینید

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو