2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه خب له میشهباید شتر و دیگه ی جور تو قابلمه جا کنه این دیگه هنر دست میخوادکار هر کسی نیست

برنج ها را بریزه تو شکمش

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
برنج ها را بریزه تو شکمش

خب می دونی گفت شتر پلو نگفت شتر شکم پر

دقت نمیکنی ها ببین دقت نمیکنی ها

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

تو میخوای درست کنی از ما میپرسی

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
من بخاطر خودش میگم

دیگه کسی که خربزه میخوره بایدپا لرزشم بشینه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

یه شتر دو کوهان رو میگیری

با زعفرون و سیر و پیاز مزه دارش میکنی 

هر چقدر برنج مد نظرت هست میدی بخوره 

بعد میزاریش تو قابلمه یکم تفت بخوره(معمولا شترا اینجور مواقع یکم اذیت میکنن که باید با ملاقه بزنی توسرش تا بیهوش بشه)

بعد تو همون قابلمه آب میریزی میزاری تا برنجای توی دل شتره دم بکشن

و تمامممم

شترپلوی شما آمادست 

نوش جان

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834