2777
2789
دیوار من کوتاهه الان ؟ خو نیاگفتم بیای؟ سوال پرسیدم تو خوبی اصن

خب چرا تحمل میکنید زور داره برام 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

فدات شم چی شد که زد؟

الکی الکی .. بخاطر اینکه زیاد زنگش زده بودم سه ساعت منتظرم گذاشت خیلی نگرانش شدم فک کن ساعت ۳ گفت دارم میام خونه تا ۶/۵ نیومد خیلی نگران بودم باباشم زنگ زد بهم که زنگ بزن به شوهرت ببین کجاست جوابمو نمیده و .. 

خلاصه منم استرسی ام هی زنگ زدم اونم جواب نمی‌داد ساعت ۶/۵ اومد گفت لباساتو بپوش بیا پایین رفتم انقد سرم داد زد 😭 بعدشم جلوی داداشش کتکم زد فقط بخاطر همین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الکی الکی .. بخاطر اینکه زیاد زنگش زده بودم سه ساعت منتظرم گذاشت خیلی نگرانش شدم فک کن ساعت ۳ گفت دا ...

خوب عزیزم میبینی عصبی میشه زیاد زنگ نزن درکت میکنم نگرانشی ولی خوب یکم خودتو مشغول کن 

سلامتی و خوشبختی دخترم

بخام ازحقم دفاع کنم میزنه چون برااین باوره هنیشه حق باخودشه تواین ۶سال تانخام حرف بزنم توعصبانیتش هیچوقت نمیزنه ولی من کرم دارم یچی باید بپرونم ک بزنه بازم حقم نیس چون بی حرمتی نمیکنم بهش هیچوقت برعکسخودش  ولی عاشقیم وباهم کنارمیایم ب امید روزی ک دست بزن بزاره کنارچون بشدت عشبیه

دست بزن نداره ولی قبلا که نزدیک مامانش بودیم هر هفته دعوا و کتک کاری داشتیم دلیلشم این بود که مامانش می‌گفت باید همش ور دلم باشین هر مناسبت و تعطیلی باب دل من باشه انقد عذاب وجدان میداد که شوهرم میدید اون کوتاه نمیاد منم کوتاه نمیام دعوامون میشد   بعدش خودش می‌شست گریه میکرد که نباید دست روت بلند میکردم بگم این مدلی نبود بزنه له کنه مثلا یه دونه میزد تو گوشم یا پشتم ولی دفعه آخر گلوم فشار داد از حال رفتم ترسید شد بار آخرش بعدشم که خونمون بردیم دوساعت دورتر