موکتای خونه خیس و کثیف شدن انداختیم تو حیاط ی هفتس ب شوهرم میگم ببر قالیشویی میگه نمیخاد واسه چهارتا موکت کلی پول بدم ک چی بشه خودم میشورم خودشم همین الان بگم بشور میشوره ولی شستن بلد نیس کثیف کاری میکنه ،حیاطمونم مشترکه و از صدقه سر همسایه بی فرهنگ و چندش واقعا کثیفه کلا کفش سیاه شدا از آشغالا و شیرابه اشغال و... منم باردارم نمیتونم بشورم هوا هم بشدت سرده الان موندیم ی تیکه اشپزخونه و راهرو گذاشتهد روی کاشی سرد راه بریم، با خونوادش تو ی ساختمونیم حس میکنم از ترس مادرش ک ی زن بشدت خسیس و عجیبه نمیبره قالیشویی وگرنع شوهرم اصلا خسیس نیس الانم اگ بش بگم از ترس مادرته قسم و ایه ک نه خودم میشورم خرج اضافیه الانم قهرم باهاش بهش گفتم تو بهم اهمیت نمیدی ، گفتم یا میخای تو حیاط چندش بشوری یا من بمونم رو کاشی سرد اونم گف خب چیکار کنم نمیزاری بشورم!
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خوب الان قالیشویی واقعا گرون میگیره. ما فرشامونم به زور نیدیم یالیشویی. شمام که حیاط دارین. بالا سرش واستا بهش یاد بده تا بشوره. دیگه بنده خدا چیکار کنه؟
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.