2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه بابام سر چیز الکی دادو بیداد نمیکردخورد تو ذوقم از صبح خوشحال بودم اهنگ گذاشته بودم واسه شب کیک ...

شاید از چیزی ناراحته..🥲🥲 دورت بگردم به هرحال سعی کن خودتو روب راه کنی🤍🎀

چقد گذشته ی منی....

دیگه از تموم مهمونیا و مراسما بدم میاد:(

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙

شاید از چیزی ناراحته..🥲🥲 دورت بگردم به هرحال سعی کن خودتو روب راه کنی🤍🎀

کلا اخلاقش همینه بچس. یهو بهونه میگیره به یه چیزی گیر میده عصاب همرو خورد می‌کنه 

خدا نکنه ❤️ نمیدونم تا کی قراره سعی کنم 

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙

🥲🥲آشتی کنید بابا شب عید قهر نباشید زندگی کوتاهع

غصه دنیا رو دلمه یه عمری بابام دیابت داشت حالا شوهرم یه عمر استرس کوری و فلجی بابا داشتم حالا شوهرم ....

ناراحت بچمم ک هرچی من کشیدم اونم باید بکشه....اشتیم ک چ عرض کنم فک نکنم حالا حالا

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این جور مراسمات خیلی به چشم میاد نبودنشون🤍روحشون غرق نور🤍

بله متاسفانه

ممنونم عزیز❤️

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹